Edirne’nin Yeniimaret Mahallesi’nde bulunan sokağa araçla gelen şüpheliler, bir evi adeta kurşun yağmuruna tuttu.
Alınan bilgiye göre, Yeniimaret Mahallesi Belediye Evleri 3. Sokağa otomobil ile gelen kimliği belirsiz kişiler bir evi kurşunlayarak olay yerinden kaçtı. Evde yaşayanlar olayı yara almadan atlattı.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kaçtığı aracı ve şüphelileri tespit etti.
Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda şüpheli 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca olayda kullanılan iki tabanca ve bir adet tüfek ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1’ine ev hapsi cezası verildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı. İHA
Van’ın İpekyolu ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda 53 yaşındaki F.K. hayatını kaybetti.
Isparta’da husumetli komşular arasında çıkan kavgada 1’i çocuk 2 kişi pompalı tüfekle yaralandı.
İzmir’in Urla ilçesinde müzikhol önünde çıkan silahlı kavgada amca-yeğen ile yabancı uyruklu bir kadın vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alın
İstanbul Pendik’te şüpheli şahıslar, husumetli oldukları kişilerin kebapçı dükkanına silahla ateş açtı. Dükkanda yemek yerken kurşunların hedefi olan 3 müşteriden biri hayatını kaybederken ikisi yaralandı.
Kağıthane’de bayram arefesinde otomobil ile takip ettikleri genci kurşun yağmuruna tuttular. Olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilen gencin saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Adana’da bir kişi kahvehanede okey oynayan 2 arkadaş RamazanDurak ve Erkan Savak 'ı tabanca ile vurarak öldürdü. Olayın şüphelisi kısa sürede yakalandı.
Yorumlar (0)