Küçükçekmece’de, 3 katlı bir binanın üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye tarafından söndürülürken, evlerinin yandığını gören kadın sokakta fenalaştı.
Yangın, saat 13.00 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesindeki 3 katlı bir binanın üst katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Dumanlar kısa sürede tüm binayı sardı. Yangının çıktığını gören bina sakinleri kendi imkanlarıyla binayı boşaltırken olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenliği sağlarken itfaiye ise yangına müdahale etti. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaralı ve can kaybı yaşanmazken dairede maddi hasar meydana geldi.
Evlerinin yandığını gören kadın fenalaşarak bayıldı
Öte yandan, evlerinin yandığını gören kadın sokak ortasında fenalaşarak yere yığıldı. Vatandaşlar ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kadın hastaneye kaldırıldı. Yangın ile ilgili inceleme sürüyor.
İHA
Esenyurt’ta 4 katlı bir binanın çatısı alevlere teslim oldu. Neden çıktığı henüz belirlenemeyen yangın çevrede paniğe neden olurken, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.
Manavgat’ta kaldırımda park halindeki otomobil motor bölümünde çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi.
Antalya'nın Aksu ilçesinde bir mobilya üretim atölyesinde çıkan yangın korkuttu.
Burdur Merkez ilçesi Yazıköy'de iki aracın çarpıştığı trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, dört kişi yaralandı. Araçlar alev aldı, ortalık savaş alanına döndü.
Antalya'da şehirlerarası yolcu otobüsünün motor kısmında çıkan yangın, yedek sürücünün dikkati sayesinde fark edilip büyümeden söndürüldü.
Isparta'da modifiye araç festivalinde drift atan Tofaş marka otomobil aniden alev aldı.
Yorumlar (0)