Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Atasayar, Efendiler Parkı'nın yeniden düzenlenmesi için vatandaşların talepleri doğrultusunda proje çizimi yaparak görüşmelere başladı.
Muhtar Adayı Süleyman Atasayar, "7'den 70'e mahalle sakinlerimizin talep ve isteklerini yerinde dinledik ve dinlemeye devam ediyoruz. Bu bağlamda gencinden yaşlısına en çok talep edilen konu olan Efendiler Parkının yeniden düzenlenmesi ile ilgili çalışma yaptık." dedi.
Ceyhun ve Mehmet gibi gençlerin talep ettikleri çok amaçlı spor kompleksi
Mahalle sakinlerinin Kur'an Kursu, taziye evi ve sosyal tesis olarak kullanılabileceği Mahalle Konağı
Mahallede yaşayan vatandaşların rahatça ulaşabileceği muhtarlık binası
Mevcut park üzerinde peyzaj çalışması
Oyun parkının genişletilmesi
Atasayar, "Hedefimiz, her ailenin rahatça çocuklarıyla birlikte vakit geçirebileceği yeni Efendiler Parkını hayata geçirmek. Bu parkta gençlerimiz spor yapabilecek, mahalle sakinlerimiz sosyalleşebilecek ve çocuklar oyun oynayabilecek." dedi.
Atasayar, projenin hazır olduğunu ve belediyemiz ile görüşmelere başladıklarını söyledi. Parkın yeniden düzenlenmesi için mahalle sakinlerinin desteğini isteyen Atasayar, "Bu parkı hep birlikte daha güzel hale getirebiliriz." dedi.
Burdur’un Bucak ilçesi Pazar Mahallesi’nde düzenlenen pişi etkinliği, mahalle sakinlerini bir araya getirdi.
Süleyman Atasayar, 'Ben değil, biz anlayışıyla çıktığımız bu yolda yanımızda yer alan ve mahallemize gönül vermiş azalarımız ile hizmet etmeye hazırız' dedi. Atasayar'ın aza listesi ve detaylar için tıklayın....
Bucak Pazar Mahallesi'nde muhtarlık seçimleri heyecanı başladı. Süleyman Atasayar, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda muhtar adaylığını açıkladı.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Sağlık Bakanı Memişoğlu ile gerçekleştirdiği görüşmede hastane statüsü değişikliği, ağız ve diş sağlığı yatırımları ve personel takviyesi taleplerini gündeme getirdi.
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, köy muhtarlarının sorun ve taleplerini TBMM’de gündeme taşıdı. GSM çekim sorunundan altyapı eksiklerine kadar tüm talepleri İzzet Akbulut, aktardı.
Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Çendik’ten İlyas’a kadar köyleri ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerin ihtiyaçlarını yerinde inceledi.
Yorumlar (0)