Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir araştırma şirketinin Türkiye’deki en başarılı büyükşehir belediye başkanları araştırmasında yüzde 58.4’lük beğenilme oranıyla ikinci oldu.
Bir araştırma şirketi 20 Ekim-3 Kasım 2023 tarihleri arasında Türkiye genelinde en başarılı büyükşehir belediye başkanları konulu araştırma yaptı. Yapılan araştırmanın sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye’deki en başarılı ikinci büyükşehir belediye başkanı olarak dikkat çekti.
Yapılan araştırma sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 59.5 beğenilme oranı ile birinci olurken Fatma Şahin ise yüzde 58.4’lük beğenilme oranıyla ikinci oldu. Üçüncü ise yüzde 57.6’lık oranla Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen oldu.
Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Detaylar haberimizde..
Fatih Saraçhane'de bulunan İBB binası önünde toplanan 8+1 taksi sahipleri, mağdur olduklarını belirterek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu protesto etti.
Burdur Belediyesi’nden Ramazan’a özel kampanya! Kent Kart sahipleri, anlaşmalı fırınlardan 16 TL’ye Ramazan pidesi alabilecek. İşte detaylar...
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde düzenlenen programda Fırat Yılmaz Çakıroğlu anıldı. Ülkü Ocakları'nın düzenlediği etkinlikte Dr. Hakan Karaca yaşananları anlattı.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelerek Burdur'un taleplerini iletti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de partisinin grup toplantısı sonrası TBMM Başkanvekili Celal Adan ile görüştü.
Yorumlar (0)