İzmir

Folkart, Çalışan Deneyiminde Mükemmelliği Taçlandırdı: En İyi İşverenler Listesinde

Great Place To Work Sertifikası sahibi işverenlerin dahil olduğu Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi açıklandı.

Folkart, Çalışan Deneyiminde Mükemmelliği Taçlandırdı: En İyi İşverenler Listesinde

İZMİR (İHA) - Great Place To Work Sertifikası sahibi işverenlerin dahil olduğu Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi açıklandı. Folkart, 250-499 Çalışan Sayısı Kategorisi’nde Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yer aldı. Daha önce iki kez üst üstte Ege’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yer alan Folkart, Harika İşyeri Ünvanı’nı son başarısı ile taçlandırdı.
Saya Grup İnsan Kaynakları Direktörü Kezban Sancak, ödül nedeniyle Folkart çalışanlarına teşekkür etti. Folkart İnsan Kaynakları Müdürü Adile Kutludağ ise iki yıl üst üste Ege’nin en iyileri arasında olduktan sonra, Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne girerek, başarılı serüvenlerini taçlandırdıklarını söyledi.

Çalışan deneyimi
İşyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda global otorite kabul edilen Great Place To Work, 2024 senesinin Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ni açıkladı. Bu yıl, globalde 20 binin üzerinde organizasyonun nabzını tutan Great Place To Work, Türkiye raporu için bilgi teknolojileri, üretim, finans, perakende, ilaç ve diğer sektörlerden 600’den fazla şirketi analiz etti. Yılın En İyi İşverenleri Listesi, bu 600’ün üzerindeki şirketteki iş yeri kültürü ve çalışan deneyimini ölçümleyen Trust Index anketine dahil olan 160 bin çalışanın yanıtlarına göre oluşturuldu. Çalışan deneyiminin, tüm çalışanlar için ortak pozitif bir deneyim yaşanması anlamına gelen “ForAll” kriterlerinde, en iyi performansı gösteren şirketler listede yer buldu.

Başarı taçlandı
The Grand Tarabya Otel’de düzenlenen ödül törenine Saya Grup İnsan Kaynakları Direktörü Kezban Sancak Elay ve Folkart İnsan Kaynakları Müdürü Adile Kutludağ ile şirket çalışanları katıldı. Bu yıl Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi, şirketlerin çalışan sayısına göre altı kategori üzerinden açıkladı. Folkart, 250-499 Çalışan Sayısı Kategorisinde Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yer aldı. Daha önce iki kez üst üstte Ege’nin En İyi İşverenleri Listesi’nde yer alan Folkart, Harika İşyeri Ünvanı’nı daha da ileriye taşıdı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

P. Karşıyaka Galatasaray'a Yenildi!
Spor

P. Karşıyaka Galatasaray'a Yenildi!

P. Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final 1. maçında Galatasaray’a evinde kaybederek bir üst tura yükselmeyi zora soktu. Sarı-kırmızılılar sahasında oynayacağı müsabakayı kazanması halinde adını yarı finale yazdıracak.

İzmir Elektriksiz Kalacak! Karanlığa Gömülecek!
Bölgesel

İzmir Elektriksiz Kalacak! Karanlığa Gömülecek!

İzmir'de 02 Mayıs 2024 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? İzmir ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? İzmir'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Kardiçalı Han’ı boşaltılmıştı, asırlık han satışta
Yaşam

Kardiçalı Han’ı boşaltılmıştı, asırlık han satışta

İzmir’in ilk, Türkiye’nin ikinci betonarme karkas yapısı olan ve 1928 yılında yapılan tarihi Büyük Kardiçalı Han’ı, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılmıştı

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonunda 21 Tutuklama!
3. Sayfa

İzmir'de Uyuşturucu Operasyonunda 21 Tutuklama!

İzmir’de, Zirek kardeşler ve Alabaylar suç örgütüne yönelik ünlü bir gece kulübüne düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 24 şüpheliden 21’i tutuklandı. Tutuklananlar arasında aktif polislerin de olduğu öğrenildi.

İzmir su kesintisi! İzmir 13 Mayıs su kesintisi yaşanacak yerler
Bölgesel

İzmir su kesintisi! İzmir 13 Mayıs su kesintisi yaşanacak yerler

13 Mayıs Pazartesi günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

Çeşme'de Heyecana Dolu Spor Oyunları Sona Erdi!
Spor

Çeşme'de Heyecana Dolu Spor Oyunları Sona Erdi!

Çeşme'nin ev sahipliğinde, 9 ilçeden, 15 branşta, yaklaşık bin 200 sporcunun katıldığı 17. Yarımada Spor Oyunları, ödül töreniyle sona erdi.