Futbolseverler Bu Akşam Ekrana Kilitlenecek! Sürpriz Karşılaşmalar Hangi Kanalda?

26 Eylül 2024 gecesi dev maçlar futbol tutkunlarını bekliyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kritik sınavları dışında, Avrupa'da hangi karşılaşmalar var? İşte detaylar!

Futbolseverler Bu Akşam Ekrana Kilitlenecek! Sürpriz Karşılaşmalar Hangi Kanalda?

26 Eylül 2024 Bu Akşam Hangi Maçlar Var, Hangi Kanalda?

Futbolseverler için 26 Eylül 2024 akşamı tam anlamıyla futbol ziyafeti sunuyor! Avrupa'nın dört bir yanında büyük heyecan yaşanırken, önemli karşılaşmalar Türkiye'de de merakla bekleniyor. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş gibi Türk takımlarının kritik maçları bu akşam ekranlara gelecek. Peki, bu akşam hangi maçlar var ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, 26 Eylül 2024 günün maçları ve detayları...

Bu Akşam Hangi Maçlar Var? (26 Eylül 2024)

Fenerbahçe - Union Saint Gilloise (19:45 - Tabii)

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak için sahaya çıkıyor. Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı saat 19:45'te Tabii platformunda canlı yayınlanacak. Bu kritik karşılaşmada Fenerbahçe'nin kadrosu ve performansı büyük merak konusu.

Celta Vigo - Atletico Madrid (22:00 - S Sport Plus)

İspanya La Liga'nın önemli karşılaşmalarından biri olan Celta Vigo Atletico Madrid maçı, saat 22:00'de S Sport Plus ekranlarında olacak. İki güçlü ekip arasındaki bu mücadele, futbolseverler için kaçırılmayacak bir maç olacak!

Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv (22:00 - Tabii)

Portekiz'in güçlü takımı Sporting Braga, Avrupa'da yoluna devam etmek istiyor. Sporting Braga Maccabi Tel Aviv maçı, saat 22:00'de Tabii platformunda canlı olarak izlenebilecek.

Lyon - Olympiakos (22:00 - Tabii)

Fransız ekibi Lyon, evinde Yunanistan’ın köklü kulübü Olympiakos ile karşılaşıyor. Saat 22:00'de Tabii'de yayınlanacak olan bu mücadele, Avrupa futbolunun nabzını tutacak.

Roma - Athletic Bilbao (22:00 - Tabii)

İtalya’nın dev kulüplerinden Roma, İspanyol ekibi Athletic Bilbao ile kozlarını paylaşacak. Bu zorlu karşılaşma Tabii ekranlarında, saat 22:00'de futbolseverlerle buluşacak.

Tottenham - Karabağ (22:00 - Tabii)

İngiltere Premier Ligi'nin güçlü temsilcisi Tottenham, Azerbaycan’ın temsilcisi Karabağ'ı konuk ediyor. Saat 22:00'de Tabii platformunda bu maçı canlı izleyebilirsiniz.

Ajax - Beşiktaş (22:00 - TRT 1)

Gecenin belki de en kritik maçlarından biri Ajax Beşiktaş maçı olacak. UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, deplasmanda Ajax'a karşı kritik bir sınav verecek. Ajax Beşiktaş maçı saat 22:00'de TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş, bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor.

26 Eylül 2024 Günü Maç Programı

  • 19:45 - Fenerbahçe - Union Saint Gilloise (Tabii)
  • 22:00 - Celta Vigo - Atletico Madrid (S Sport Plus)
  • 22:00 - Sporting Braga - Maccabi Tel Aviv (Tabii)
  • 22:00 - Lyon - Olympiakos (Tabii)
  • 22:00 - Roma - Athletic Bilbao (Tabii)
  • 22:00 - Tottenham - Karabağ (Tabii)
  • 22:00 - Ajax - Beşiktaş (TRT 1)

26 Eylül Maçları Hangi Kanallarda?

Fenerbahçe Union Saint Gilloise Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı Tabii platformunda saat 19:45'te yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, sahasında avantaj yakalamak için bu kritik karşılaşmaya tam kadro çıkacak.

Ajax Beşiktaş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ajax Beşiktaş maçı, 22:00'de TRT 1'de futbolseverlerle buluşacak. Beşiktaş, Ajax karşısında zorlu bir deplasman maçına çıkacak ve taraftarlar bu maçı heyecanla bekliyor.

Celta Vigo Atletico Madrid Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Celta Vigo Atletico Madrid maçı, saat 22:00'de S Sport Plus ekranlarında olacak. İspanyol futbolunun iki dev ekibi, La Liga’da büyük bir mücadele verecek.

Sporting Braga Maccabi Tel Aviv Maçı Hangi Kanalda?

Portekiz ekibi Sporting Braga, evinde Maccabi Tel Aviv ile karşılaşıyor. Bu heyecan dolu karşılaşmayı Tabii platformu üzerinden 22:00'de canlı izleyebilirsiniz.

Avrupa Ligi Maçları ve Yayın Saatleri

Avrupa Ligi bu akşam oldukça heyecanlı geçecek! Sporting Braga, Lyon, Roma, Tottenham ve daha birçok önemli ekip, sahada ter dökecek. Avrupa Ligi maçları hangi kanalda sorusunun cevabı genellikle Tabii platformu olacak. Akşam 22:00'de başlayacak karşılaşmalarla futbolseverler Avrupa futboluna doyacak.

Roma Athletic Bilbao Maçı Nerede İzlenir?

Roma Athletic Bilbao maçı, Tabii ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. İki köklü kulübün karşı karşıya geleceği bu mücadele 22:00'de başlıyor.

26 Eylül 2024 günün maçları futbolseverler için tam anlamıyla bir şölen sunuyor. Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı ile başlayan futbol akşamı, Ajax Beşiktaş maçı gibi dev karşılaşmalarla devam ediyor. Bu akşamı kaçırmamak için hangi maç hangi kanalda sorularını not almayı unutmayın!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bugün Hangi Maçlar Var? 24 Eylül 2024 Maç Programı ve Saatleri
Spor

Bugün Hangi Maçlar Var? 24 Eylül 2024 Maç Programı ve Saatleri

24 Eylül 2024 Salı gününün maç programı belli oldu. Bugün hangi maçlar var, kimin maçı var? Süper Lig, La Liga ve İngiltere Lig Kupası karşılaşmalarının saat ve yayın bilgileri burada!

Bugün hangi maçlar var? Bugün hangi kanalda maç var? 25 Temmuz maç takvimi ve yayın bilgileri
Yaşam

Bugün hangi maçlar var? Bugün hangi kanalda maç var? 25 Temmuz maç takvimi ve yayın bilgileri

25 Temmuz'da hangi maçlar var? Bugün hangi maçlar var? 25 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?. UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve diğer liglerden günün maçlarını kaçırmayın. Hangi maç hangi kanalda yayınlanıyor, tüm detaylar burada.

Türkiye'deki En İyi Online Üniversiteler: Uzaktan Eğitimde Kaliteyi Keşfedin
Yaşam

Türkiye'deki En İyi Online Üniversiteler: Uzaktan Eğitimde Kaliteyi Keşfedin

Türkiye'deki en iyi online üniversiteler hakkında bilgi edinin. Uzaktan eğitim fırsatları, esnek programlar ve kariyer fırsatları için hangi üniversitelerin öne çıktığını keşfedin.

Burdur Çavdır 'da Feci  Kaza Motor sürücüsü Kadir Erdem  Hayatını Kaybetti
3. Sayfa

Burdur Çavdır 'da Feci Kaza Motor sürücüsü Kadir Erdem Hayatını Kaybetti

Burdur İli Çavdır İlçesinde Dün Gece Meydana gelen trafik kazasında Motor sürücüsü Kadir Erdem hayatını kaybetti

Burdur'da Silahlı saldırı Olayına karışan  zanlı Bucak'ta yakalandı
3. Sayfa

Burdur'da Silahlı saldırı Olayına karışan zanlı Bucak'ta yakalandı

dün sabah Burdur Şirinevler'de silahla yaralama olayına karışarak kaçan zanlı E.E., Burdur ili Bucak ilçesinde güvenlik güçlerince yakalandı.

ABB Başkanı MansurYavaş net konuştu "Partimiz aday gösterirse Cumhurbaşkanlığı için  aday oluruz”
Bölgesel

ABB Başkanı MansurYavaş net konuştu "Partimiz aday gösterirse Cumhurbaşkanlığı için aday oluruz”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ülke gündeminin şu anda cumhurbaşkanlığı adaylığı olmadığını belirterek, “Şu anda ülkenin tek bir gündemi var; emeklilerin durumu, yaklaşan kış şartları, devamı haberimizde