Yeni sezonu Michy Batshuayi transferiyle açan Galatasaray, bir hamle daha yaparak kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, Alanyaspor'un başarılı kanat oyuncusu Oğuz Aydın ile anlaşma sağladı ve transferde son aşamaya geldi.
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, taraftarı için büyük bir sürprize imza atmıştı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılar, bir diğer önemli transferi de gerçekleştirmek üzere.
Galatasaray yönetimi, Alanyaspor'da müthiş bir sezon geçiren Oğuz Aydın ile anlaşarak, 23 yaşındaki kanat oyuncusunu kısa sürede ikna etmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor ile bonservis pazarlıklarında son aşamaya geldi ve bu transfer için yaklaşık 5 milyon euro ödeyecek.
Oğuz Aydın, Alanyaspor formasıyla bu sezon 38 maça çıkarak 13 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. Genç oyuncunun bu başarılı grafiği, Galatasaray'ın dikkatini çekti ve transfer sürecini hızlandırdı.
Yeni sezon hazırlıklarına hızlı başlayan Galatasaray, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Batshuayi transferiyle başlayan transfer hamleleri, Oğuz Aydın ile sürüyor. Galatasaray yönetimi, taraftarlarını heyecanlandıracak yeni transferler için çalışmalarını sürdürüyor.
kaynak: mynet
24 Şubat 2025'te oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini, Sayanora Cafe Bilardo’da dev ekranda izleyebilirsiniz. Adres ve detaylar için hemen tıklayın!
Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın yabancı hakem itirazını reddetti.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, iyi başladıkları Avrupa serüvenini iyi bitiremediklerini belirterek, bu sonuçtan dolayı taraftarlardan özür diledi.
UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Galatasaray, 4-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında sahasında Hollanda ekibi AZ Alkmaar ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı konuk takımın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanşında Galatasaray, sahasında Hollanda ekibi AZ Alkmaar ile karşılaşıyor. Mücadelenin 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları Çaykur Rizespor maçının 11’ine göre AZ Alkmaar karşısında 3 değişiklik yaptı.
Yorumlar (0)