Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Tottenham karşısına çıkıyor. Sarı-kırmızılı ekibin, güçlü rakibi karşısındaki ilk 11’i ve yedekleri açıklandı. Taraftarlar, İstanbul’da dev bir maç izlemeye hazırlanırken, sahadaki oyuncuların performansı büyük merak konusu. İşte maç kadrosu, yayın bilgileri ve tüm ayrıntılar!
Galatasaray’ın ilk 11’inde Uruguaylı tecrübeli kaleci Fernando Muslera yer alıyor. Cezasını tamamlayarak yeniden sahalara dönen Muslera, Avrupa sahnesinde kaleyi devralıyor. İşte iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11'ler:
Galatasaray 11'i:
Tottenham 11'i:
Galatasaray’ın savunmadaki önemli ismi Davinson Sanchez, eski takımı Tottenham’a karşı forma giyecek. 2017-2023 yılları arasında Tottenham’da 207 maçta görev alan Kolombiyalı stoper, bu akşam eski takımına karşı mücadele edecek. 9,5 milyon avro bedelle Galatasaray’a transfer olan Sanchez, son iki sezonda savunmanın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi.
Sarı-kırmızılı takımın yedek kulübesi de oldukça güçlü. Günay, Kerem ve Batshuayi gibi oyuncular her an sahaya çıkmak için hazır bekliyor. İşte Galatasaray’ın yedek kadrosu:
Galatasaray-Tottenham maçını Türkiye’de futbolseverler TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izleyebilecek. Maçı izlemek için güncel TRT 1 frekans bilgilerini kullanmayı unutmayın.
Heyecanla beklenen Galatasaray - Tottenham maçı, bu akşam saat 20:45’te başlayacak. Galatasaray, taraftarının desteğiyle sahaya çıkarken, Tottenham ise Londra’dan İstanbul’a 3 puan hedefiyle geldi.
Galatasaray - Tottenham karşılaşması için geri sayım sürüyor; sarı-kırmızılı takımın Avrupa Ligi’ndeki bu kritik mücadelesini kaçırmayın!
Galatasaray Kulübü; Fenerbahçe'nin, Jose Mourinho ile Okan Buruk arasında yaşananlara ilişkin dün akşam yaptığı açıklamaya cevap verdi.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının 90. dakikasında kavga çıkarken, 3 futbolcu ve bir yardımcı antrenör kırmızı kart gördü.
Galatasaray, Antalyaspor ile oynadığı son 18 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray, Antalyaspor’u konuk ederken, mücadeleden de 4-0’lık skorla galip ayrıldı
Galatasaray’da Muslera sonrası kaleyi devralması beklenen Inaki Pena, geleceğiyle ilgili kararını verdi. İşte sarı-kırmızılıları üzen gelişmenin detayları…
24 Şubat 2025'te oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisini, Sayanora Cafe Bilardo’da dev ekranda izleyebilirsiniz. Adres ve detaylar için hemen tıklayın!
Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın yabancı hakem itirazını reddetti.
Yorumlar (0)