Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençler Satranç Müsabakaları'nda Ertuğrulgazi Lisesi hem erkeklerde hem de kızlarda kupayı evine götürdü.
Denizli'de bölge üçüncüsü olan Adem Tolunay Fen Lisesi Kız Satranç Takımı, Türkiye finallerinde Burdur'u temsil edecek. Detaylar NNC Haber'de.
Afyonkarahisar’da Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Satranç Turnuvası Çiğiltepe Spor Salonu’nda tamamlandı. Detaylar haberimize..
Burdur'da düzenlenen 2025 Yılı Satranç Türkiye Kupası İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Gülce Buğlem Göcen birinci oldu. Detaylar için tıklayın.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle Pir Sultan Abdal Anma Satranç Turnuvası düzenlendi. Dereceye giren satrançseverlere ödülleri verildi.
Bucak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, tüm halka açık ve ücretsiz bir satranç turnuvası düzenleniyor. Katılım için lisans gerekmeden, ödüllü turnuvada yer almak isteyenler Bucak Gençlik Merkezi’nde buluşuyor.
Bahçeşehir Koleji, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel ödüllü satranç turnuvası düzenliyor! Anaokulu ve ilkokul öğrencileri için toplam 18.000 TL ödül dağıtılacak.
Yorumlar (0)