CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, metroya binerek vatandaşlarla sohbet etti ve şehrin sorunlarına çözüm önerilerini anlattı.
Beylikdüzü-Avcılar metrobüs hattında yaşanan kriz gündeme oturdu! Sabah saatlerinde durakları pas geçen metrobüslere tepki gösteren yolcular, olay anını cep telefonu ile kaydetti.
Küçükçekmece’de meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 50 kişinin yaralandığı feci metrobüs kaza anına ait araç içi görüntüsü ortaya çıktı.
İETT, toplu taşıma ücretlerinde önemli bir artışa gitti. İETT öğrenci abonmanı ne kadar oldu? 2024 İstanbul'da metro, metrobüs, marmaray ücretleri ne kadar? Öğrenci abonmanı, metro, metrobüs ve Marmaray ücretleri ne kadar oldu? Detaylar haberimizde.
Dudullu Bostancı metrosunda asansör bozuldu sıcakta fenalaşan yolcular yarım saat asansörün açılmasını beklediler.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in seçim vaatleri arasında yer alan ve Antalya’yı ilk kez metro ile tanıştıracak olan 4. Aşama Konyaaltı-Varsak Raylı Sistem Hattı’nın ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 12 milyar 449 milyon 604 bin lira olarak açıklanan projeye 5 firma teklif sundu.
Altunizade’de meydana gelen metrobüs arızası nedeniyle seferler aksayınca insan seli yaşandı.
Yorumlar (0)