AK Parti Erzurum Milletvekilleri Kazım Karabekir Stadyumu'nun modernizasyon projesini masaya yatırdı ve projenin takipçisi olduğunu söylediler.
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Kazım Karabekir Stadyumu'nun modernizasyon projesini masaya yatırdı ve projenin takipçisi olduğunu söylediler.
Kentin en büyük problemlerinden biri olan kullanışsız yolların yenilenmesi için 2025 yılı itibariyle çalışmalarına hız veren Nazilli Belediyesi, Yeni Sanayi Mahallesi’nde yol yenileme çalışmalarına başladı. Detaylar haberimizde..
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin kırsal mahallelerinde ulaşım ağını güçlendirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Manisa'nın kanayan yarası haline gelen ve 18 yıldır çözülemeyen Cider Yolu sorunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kararlı çalışmalarıyla çözüme kavuşuyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın kırsal bölgelerinde yolların trafiğe açık kalması için çalışma yapıyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Buldan ilçesinde bulunan şehir kabristanında temizlik çalışması yaptı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)