Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı tarafından Denizli'de çalışan butik pasta tasarımcıları ve öğrencileri buluşturan bir söyleşi ve atölye çalışması düzenlendi.
Söyleşide, Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği Kurucu Başkanı Nahide Erkan ve diğer pasta tasarımcıları, sektör tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman’da “Büyük Bir Aileyiz Buluşması”na katılarak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aşevinin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Göktaş, burada gönderilecek yemekleri kaplara koyarak dağıtıma hazırladı, ardından döner kesen personele yardım etti.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri Pişirme Yöntemleri dersinde Niğde’ye özgü ürünlerden yemek çeşidi geliştiriyor.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Söğüt Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri altın madalya ile döndü.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri düzenlenen törenle önlük giydi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz (ÜSET) Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerine ’Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ verildi.
Yorumlar (0)