Yalova'nın Çınarcık ilçesinde bir kadının 2 bileziğini gasp eden 2 zanlı, polis tarafından yakalandı.
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde bir kadının 2 bileziğini gasp eden 2 zanlı, polis tarafından yakalandı.
Isparta’da yüzü maskeli bir şahıs, gasp amacıyla girdiği evin sahibinin boğazına bıçak dayayarak 70 bin lira değerindeki parayı mobil bankacılık yoluyla zorla havale ettirdi.
İstanbul Bayrampaşa’da akşam saatlerinde gasp girişimine uğradığı iddia edilen adam bir markete sığındı. Şüpheliler, market sahibi ve adama saldırdı.
Aliağa FK, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla 2024-2025 sezonunda giyeceği iç saha, dış saha ve alternatif formasının tanıtımını gerçekleştirdi.
Burdur'da sokakta yürüyen yaşlı bir adam gasp edildi. Şüpheli, yaşlı adamın kafasına vurarak yere düşürdü ve cüzdanını ve telefonunu çaldı.
Mersin polisi, sosyal medyada 'Adana-Mersin otobanında gasp çetesi' olduğuna yönelik iddialar üzerine denetim başlattı.
Yorumlar (0)