Yeni Erdek Gazetesi imtiyaz sahibi, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Yaşar Mehmet Akif Ertan vefat etti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Ertan, ani bir rahatsızlık sonucu getirildiği Balıkesir’deki özel hastanede hayatını kaybetti.
Yakalandığı amansız hastalık sonrası yaklaşık 1 yıldır tedavi görmekte olan 55 yaşındaki Ertan, Bandırma Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yer olmaması üzerine sevk edildiği Balıkesir’de hastanede hayatını kaybetti.
Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, sürekli basın kartı sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan’ın ölümünün ardından başsağlığı mesajı yayınladı.
Burhaniye ilçesinde, Belediye Halk Marketin ardından Kent Lokantasını da törenle açtı. Detaylar haberimizde..
"Güçlü aile güçlü toplum" anlayışıyla hareket eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, aile içi iletişimi güçlendirmek ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi için vatandaşlara ücretsiz psikoterapi ve danışmanlık hizmeti sunuyor. Detaylar haberimizde..
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi'ne denize atık su deşarjı yapıldığı gerekçesiyle 668 bin 667 lira idari ceza uygulanarak savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Detaylar haberimizde..
Balıkesir'in merkez Karesi ilçesinde mühimmat üretilen bir fabrikada yaşanan patlamada ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir’deki güvenlik toplantısında terörle mücadele, organize suçlar ve düzensiz göçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yerlikaya: "Belediyeler halka hizmet için vardır; terörle yandaş olamaz" ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir’de AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı kongresinde “Türkiye Yüzyılı büyük ve güçlü Türkiye demektir” dedi. Yerlikaya, Türkiye’nin savunma sanayisi, ekonomi ve eğitim alanlarındaki başarılara dikkat çekerek, milletin güvenliği için İçişleri Bakanlığı’nın kararlılıkla çalıştığını vurguladı.
Yorumlar (0)