Antalya / Gazipaşa

Gazipaşa’da güven ve huzur toplantısı yapıldı

“Muhtarlarla istişare içinde olmalıyız” Devamı haberimizde..

Gazipaşa’da güven ve huzur toplantısı yapıldı

Antalya’nın Gazipaşa ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen güven-huzur toplantısında ilçedeki mahalle muhtarıyla buluşarak vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.
Muhtarlar Derneği’nde yapılan toplantıya polis sorumluluk bölgesinde bulunan ilçedeki mahalle muhtarları katıldı. Mahalle muhtarları, mahallelerindeki vatandaşların kendilerine ilettiği sorunları ve istekleri, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan’a aktardı. İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili görüş, öneri ve çözüm yolları hakkında muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Emniyet Müdürü Kayhan, mahallelerdeki sorunların çözülmesi ve eksiklerin giderilmesi için Emniyet Müdürlüğü olarak asayiş, güvenlik ve uyuşturucu ile mücadele konularında kararlılıkla çalışmaların devam edeceğini belirtti.

“Muhtarlarla istişare içinde olmalıyız”
Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Kayhan, Gazipaşa’nın daha güvenli ve huzurlu bir şehir haline getirebilmek amacıyla Emniyet Müdürlüğü olarak aynı gayret ve çaba içerisinde çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı. İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan, muhtarlarla birlik içerisinde sorunların hızlı ve etkin şekilde çözüme kavuşturacaklarının altını çizerek, “Güvenlik hizmetlerinin hızlı ve etkin yürütülmesi, suç olaylarının önlenmesi, gerçekleşen olaylarda faillerin yakalanarak adalete teslim edilmesi için başta muhtarlarımız olmak üzere vatandaşlarımızın yürütülen polisiye faaliyetlere katkı sağlamalarının önemi büyüktür. Bu yüzden muhtarlarla istişare halinde olmalıyız” dedi. İHA 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da 72 araca toplam 39 bin TL ceza yazıldı
Yaşam

Antalya'da 72 araca toplam 39 bin TL ceza yazıldı

Antalya’nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik güvenliğini artırmak amacıyla trafik ve asayiş denetimi gerçekleştirdi. Devamı haberimizde...

 Biruni Üniversitesi  Filistin için bir araya geldi
Bölgesel

Biruni Üniversitesi Filistin için bir araya geldi

İstanbul’da Biruni Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki göstermek için yürüyüş yaptı. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, “Filistinli masumların yanındayız. Bunu bütün dünyaya haykırmak istiyoruz” dedi.

Antalya'da Denetimler Devam Ediyor
Bölgesel

Antalya'da Denetimler Devam Ediyor

Antalya’nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, yerli ve yabancı turist taşıyan otobüs ve midibüsler üzerinde denetim yaptı.

Fenerbahçe, Konyaspor  maçı mesaisinde
Spor

Fenerbahçe, Konyaspor maçı mesaisinde

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Karaköse'ye Alanyaspor forması hediye edildi
Yaşam

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Karaköse'ye Alanyaspor forması hediye edildi

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavusoğlu ve yönetim kurulu, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse’yi makamında ziyaret etti.

Gaziantep'te  kaçakçılığa geçit verilmedi
3. Sayfa

Gaziantep'te kaçakçılığa geçit verilmedi

Gaziantep'te piyasa değeri 1 milyon 50 bin TL olan kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alınarak hakkında yasal işlem başlatıldı.