Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza Gediz-Kütahya karayolunda Yunuslar Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 AT 987 plakalı traktörü ile Çavdarhisar istikametine giden İ.Ç. Efendi köprüsü yakınlarına geldiğinde traktörün yakıtı bitti. Traktörünü yolda bırakan İ.Ç., Efendi köprüsünden yakıt alabilmek için traktörün yanından ayrıldı.
Bu sırada B.G.(56)’ün sevk ve idaresindeki 26 FA 485 plakalı tır yol üzerindeki park halinde olan traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktör yol kenarındaki boş araziye yuvarlandı. Kazada traktör ve römorku paramparça oldu. Kazanın ihbar edilmesi ile Sağlık ve Jandarma ekipleri kaza mahalline sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, traktör üzerinde yolcu olarak bulunan İ.Ç.’ın eşi Emine Çağlar kaza mahallinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yine traktördü yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan Halil Aslan ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tır sürücüsü B.G. ise yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İ.Ç. ve eşi Emine Çağlar ile birlikte inek sattığı Halil Aslan için ineği Aslanapa Çamköy’e götürmek üzere Yunuslar Köyünden yola çıktıkları öğrenildi.İHA
Bucak Belediyesi, lojistik altyapıyı güçlendirmek ve trafik yoğunluğunu azaltmak için modern Kamyon ve Tır Garajı'nı hizmete açtı. Yeni tesisin sunduğu imkanlar ve detaylar haberde!
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Ankara'da Önemli temaslarda bulundu. Yatırım projeleri için yetkililerle görüştü. Detaylar haberimizde!
Burdur'un Bucak ilçesinde 24 Şubat 2025 tarihinde Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Liselerarası Oryantiring Burdur Şampiyonası'nda Adem Tolunay Fen Lisesi, büyük bir başarıya imza attı.
Korkuteli Belediyesi, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlamak ve erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla yeni bir sağlık hizmetini hayata geçiriyor.
Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, 18 Şubat 2025 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nda düzenlenen Ulusal Kırmızı Et Konseyi 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılarak, sektördeki maliyet artışları ve sürdürülebilirlik sorunlarına çözüm önerileri sundu.
Afyonkarahisar Merkez 2. OSB ile Çay-Çobanlar-Bolvadin Jeotermal Kaynaklı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Bölgesi ile kentin yatırım potansiyeli ve sanayide gelişim fırsatları değerlendirildi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)