Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri harçlıklarını Filistin halkına bağışladı.
1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, okul idarecileri ve öğretmenleri rehberliğinde İsrail’in zulmü altında yaşam savaşı veren Filistin için bağış kampanyası düzenleyerek harçlıklarını bağışladılar.
20 bin 510 TL tutarındaki toplanan bağışı öğrenciler adına Okul Müdürü Mehmet Aydın ve Müdür Yardımcısı Osman Genç, Filistin’e Yardım hesabına yatırdılar.
Konu ile ilgili konuşan Gediz Müftülüğü Şube Müdürü Osman Avcı, "Filistin’de yaşananlar hepimizi derinden etkiledi. Öğrencilerimizin Filistin’de yaşananlara kayıtsız kalmayıp harçlıklarını bağışlamaları bizleri çok duygulandırdı. 1 Eylül İmam Hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerimize bu anlamlı bağışlarından dolayı teşekkür ederiz. Rabbim hayırlarını kabul etsin" dedi. İHA
Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, iş adamı Nihat Karatay’ın zabıta hizmetlerinde kullanılmak üzere Cross Enduro motosiklet bağışladığını duyurdu.
Akdeniz Üniversitesi öğrencileri, Antalya Döşemealtı'ndaki miniklere kitap bağışladı. Kitap kampanyasının detayları burada!
Burdur Çeltikçi’de iş insanı Salih Yaman, Konak Mahallesi’ndeki arsasını belediyeye bağışladı. Belediye Başkanı Ramazan Ezin, bu anlamlı destek için teşekkür etti.
Bağışıklık sistemini güçlendiren yiyecekler neler? Hangi besinler bağışıklığı artırır? Bağışıklık Sistemi Nasıl Güçlendirilir? İşte sağlıklı ve zinde kalmak için tüketilmesi gereken en önemli besinler!
Bozkurt Belediyesi personeli Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Konya'nın Hadim ilçesinde Kızılay tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)