İstanbul

Geleceğin Yıldızı Çağrı Fedai, Kiralık Olarak Gençlerbirliği'nde

Transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-karalar, Fenerbahçe A.Ş. oyuncusu Çağrı Fedai’yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Geleceğin Yıldızı Çağrı Fedai, Kiralık Olarak Gençlerbirliği'nde

Fenerbahçe, genç futbolcusu Çağrı Fedai’yi Gençlerbirliği’ne kiraladığını duyurdu.
Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Futbol Akademimizden yetişen forvet oyuncumuz Çağrı Fedai, Ankara ekibi Gençlerbirliği'ne kiralanmıştır. 2024-25 sezonunda Gençlerbirliği forması giyecek Futbolcumuza sakatlıktan uzak başarılı bir kariyer diliyoruz” dedi.
18 yaşındaki forvet oyuncusu Çağrı da Ankara’ya giderek Gençlerbirliği ile kiralık sözleşmeye imza attı. Ankara ekibi de transferi resmi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:
“Transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-karalarımız, Fenerbahçe A.Ş. oyuncusu Çağrı Fedai’yi kiralık olarak kadrosuna kattı. Gençlerbirliği’miz, Fenerbahçe A.Ş. Altyapısı’nda forma giyen 2006 doğumlu forvet oyuncusu Çağrı Fedai ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı. Göztepe A.Ş. Altyapısı’nda yetişen Çağrı Fedai, daha sonra Fenerbahçe Altyapısı’na transfer oldu. A Milli Futbol Takımı’mızın alt yaş kategorilerinde de süre bulan Çağrı, 16 maçta 2 gol kaydetti. Çağrı Fedai’ye takımımıza hoş geldin diyor kırmızı-kara formamız altında başarılar diliyoruz.”

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

A Milli Futbol Takımı İzlanda’yı  3 - 1 lik net skorla geçti .Kerem Aktürkoğlu  hat-trick yaptı
Spor

A Milli Futbol Takımı İzlanda’yı 3 - 1 lik net skorla geçti .Kerem Aktürkoğlu hat-trick yaptı

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, İzlanda’yı Gürsel Aksel Stadı’nda ağırladı. Milliler, yıldız oyuncu Kerem Aktürkoğlu’nun müthiş performansıyla rakibini 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı ve puanını 4’e yükseltti.

Türkiye İzlanda maçında ilk yarı  1_1 biiti
Spor

Türkiye İzlanda maçında ilk yarı 1_1 biiti

Türkiye İzlanda İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. 52. dakikada Kerem Aktürkoğlu, kendinin ve Türkiye'nin ikinci golünü attı: 2-1

Antalya'da futbol yaz okulundan anlamlı turnuva
Spor

Antalya'da futbol yaz okulundan anlamlı turnuva

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından açılan futbol yaz okulu anlamlı bir turnuva ile sona erdi. Detaylar haberimizde..

Galatasaray, yenilerek Devler Ligi’ne veda etti
Spor

Galatasaray, yenilerek Devler Ligi’ne veda etti

Galatasaray, İstanbul'da Oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ikinci maçında İsviçre ekibi Young Boys’a 1-0 mağlup olarak Devler Ligi’ne veda etti.

 TFF Plaj Futbolu Ligi Alanya Etabı'nın şampiyonu belli oldu
Bölgesel

TFF Plaj Futbolu Ligi Alanya Etabı'nın şampiyonu belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen ve Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen TFF Plaj Futbolu Ligi Alanya Etabı'nın şampiyonu Alanya Belediyespor takımı oldu.

Chelsea sahasını güçlendiriyor
Spor

Chelsea sahasını güçlendiriyor

Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Portekizli futbolcu Joao Felix'i bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığını açıkladı.