Antalya

GES ile hem çevreyi hem bütçelerini koruyorlar

GES ile hem çevreyi hem bütçelerini koruyorlar

GES ile hem çevreyi hem bütçelerini koruyorlar

CW Enerji Antalya’da faaliyet gösteren bir fabrika ile daha yaptığı işbirliğiyle fabrikanın çatısını güneş panelleri ile donattı. CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, birbirinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların çatısına güneş enerji santrali (GES) kurmaya devam ettiklerini belirterek, Antalya’da bulunan bir fabrika ile de iş birliği yaptıklarını söyledi.
Fabrikaya, “427,2 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumunu tamamladıklarını söyleyen Yılmaz, "GES projesi ile firma yılda yaklaşık 42 ağacı kurtararak 279.130 kg karbondioksit eşdeğeri kadar emisyonun önüne geçecek ve enerji ihtiyacını kurduğumuz güneş enerji santrali karşılayacak. Firma güneş enerji santrali ile enerji maliyetlerinden büyük oranda tasarruf sağlarken çevreye de hizmet etmiş olacak” dedi.
Son teknolojinin yer aldığı üretim hatları ve güçlü ekipleri ile kaliteli üretim yaptıklarını ifade eden Yılmaz, yüksek kalite standartlarında ürettikleri güneş enerji panelleri ile sektörde öncü olduklarına dikkat çekti.
Yılmaz, müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizerek, “Enerji ihtiyacının karşılanmasında önemli bir rol üstlenen GES projesi, sanayiciler için iyi bir fırsat. Sanayiciler güneş enerjisi sistemleriyle çevreci bir şekilde kendi enerjilerini üreterek, enerji maliyetlerindeki artışın da önüne geçiyorlar. Güneş panelleri işletmeler için büyük avantaj sunuyor. Kurulum maliyetinin uygun olması ve hızla enerji üretmesi açısından güneş enerji santralleri fabrikalardan çiftliklere, otellerden alışveriş merkezlerine kadar birçok alanda tercih edilir hale geldi” diye konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Oğuzhanspor Sökespor maçı sona erdi! İşte Oğuzhanspor Sökespor maç sonucu
Spor

Oğuzhanspor Sökespor maçı sona erdi! İşte Oğuzhanspor Sökespor maç sonucu

Oğuzhanspor Sökespor maç sonucunu merak edenler için 'Oğuzhaspor- Sökespor Maç Kaç Kaç Bitti?' soruları sorulmaya başladı. Peki Oğuzhanspor Sökespor maçının sonucu ne oldu? İşte detaylar...

Korkuteli OSB, ilçenin gelişimi için lokomotif olacak
Bölgesel

Korkuteli OSB, ilçenin gelişimi için lokomotif olacak

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı'nda ilçenin sanayi potansiyelini artırma ve istihdam olanaklarını geliştirme hedeflerini açıkladı.

Çin’in Tibet Özerk Bölgesi’ni vuran 6,8’lik depremde bilanço ağırlaşıyor: 53 ölü, 62 yaralı
Dünya

Çin’in Tibet Özerk Bölgesi’ni vuran 6,8’lik depremde bilanço ağırlaşıyor: 53 ölü, 62 yaralı

Çin’in Tibet Özerk Bölgesi’ndeki Shigatse kentinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 53’e yükseldi. En az 62 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Afyonkarahisar'a iki yeni Organize Tarım Bölgesi Kadın istihdamı önemli hedef

Afyonkarahisar'a iki yeni Organize Tarım Bölgesi Kadın istihdamı önemli hedef

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Afyonkarahisar'ın tarımsal ve hayvansal üretim potansiyeline dikkat çekerek, "Bu yıl organize tarım bölgelerine daha fazla hız vereceğiz ve bunların yatırım süreçlerini tamamlamaya çalışacağız" dedi.

Eğirdir Gölü'nde belgesiz avlanan 3 kişiye ceza, 2 Suna ördeğine el konuldu
Bölgesel

Eğirdir Gölü'nde belgesiz avlanan 3 kişiye ceza, 2 Suna ördeğine el konuldu

Isparta Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından, Eğirdir Gölü'nde yapılan denetimlerde, belgesiz avlandığı tespit edilen 3 kişiye ceza kesildi.

ATSO, Türkiye'de araç kiralama sektörüne uluslararası geçerlilikte yeterlilik belgeleri sunuyor
Bölgesel

ATSO, Türkiye'de araç kiralama sektörüne uluslararası geçerlilikte yeterlilik belgeleri sunuyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Türkiye'de araç kiralama sektöründe ulusal mesleki yeterlilik belgesi verebilen ilk ve tek belgelendirme merkezi oldu.