Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Katı Atık ve Ambalaj Atık Tesisi civarındaki Can Dostlar için Gezici Hayvan Kliniği aracı ile faaliyetlerine devam ediyor.
Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Gezici Hayvan Kliniğindeki Ameliyathanede Sokak Hayvanlarının Kısırlaştırılmasını, tedavisini ve aşılarını yapıyor.
Faaliyetle ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Veteriner Hekim ve teknisyen arkadaşlarımız gezici hayvan bakım aracımızla eski çöplük bölgesinde sokak hayvanlarının popülasyonunun artmaması için kısırlaştırmalara devam ediyor. Hayvanları sadece barınakta değil alanda da takip ediyoruz” dedi
Burdur İl Özel İdaresi'nin sahipsiz sokak hayvanları için yürüttüğü çalışmalar kapsamında mobil kısırlaştırma aracı köylerde çalışmalarına devam ediyor.
Burdur'da mahallede yürüyen bir vatandaş, sokak arasında dolaşan sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. İşte detaylar...
Hayvan yaşam hakkı savunucuları ‘Sokak hayvanları sahipsiz değil’ sloganıyla, 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yaptı.
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte detaylar...
Burdur Valiliği koordinesinde, Ramazan öncesi yapılan denetimlerde 584 firmaya 88 bin 648 TL ceza kesildi. Vatandaşlar şikayetlerini "ALO 175" ve Haksız Fiyat Artış Sistemi üzerinden bildirebilir.
Burdur'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Yorumlar (0)