KAYSERİ (İHA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir iş yerinin gider borusunda mahsur kalan yavru kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kurtarma çalışması sırasında ekiplerin, 'Gel kuzum, nasıl girdin sen oraya?' diyerek seslenmesi ise gülümsetti.
Kocasinan'da bulunan Oto Galericiler Sitesi'ndeki bir iş yerinin gider borusunda mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak için Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verildi. İşyerine gelen ekipler, yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucunda kediye ulaşarak bulunduğu yerden çıkardı. Kediyi kurtarma sırasında ekiplerin, "Gel bakayım, nasıl girdin sen oraya? Gel kuzum" diyerek seslenmesi ise gülümsetti.
Sağlık durumu iyi olan yavru kedi, daha sonra annesinin yanına bırakıldı.
Muş’ta, 6 katlı binanın bodrum katında çıkan yangının dumanı tüm binayı etkisi altına alırken üst katlarda mahsur kalan 25 kişi itfaiyenin yardımı ile kurtarıldı.
Adana’daki eski devlet hastanesinde yangın çıktı. 2 işçi mahsur kalırken, patlamaların olduğu öğrenildi.
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 5 katlı binanın zemin katında çıkan yangın söndürüldü. 3’üncü katta mahsur kalan kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Gaziantep’te etkili olan sağanak nedeniyle sular altında kalan köprülü kavşakta 1’i işçi servisi olmak üzere toplam 5 araç mahsur kaldı.
İzmir’in Seferihisar ve Çeşme ilçelerinde, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen ve adada mahsur kalan toplam 59 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
Erzincan’da bir apartmanın çatı katında sıkışarak mahsur kalan tilki itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Devamı haberimizde...
Yorumlar (0)