Giresun Üniversitesi, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına 22 personel alımı yapacak. Başvurular 6 Aralık 2023 tarihinde başlayacak ve 20 Aralık 2023 tarihinde sona erecek.
Giresun Üniversitesi Rektörlüğünden:
Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Öğretim üyesi kadrosuna başvuracak adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23. ve 24. maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmak şartıyla:
DOÇENT kadrolarına başvuracak adayların; başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dalını belirten başvuru formlarına özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, lisans/yüksek lisans diploması, doktora belgesi ve doçentlik belgesi, yabancı dil sınav sonuç belgesi, Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesine uygun doldurulan EK-2 yayın listesi ve puanlama tablosu, EK-3 Genel Değerlendirme tablosu, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet fiziki dosyayı, 4 adet USB belleğe yüklenmiş halde Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Doçent kadrosuna; Profesörler müracaat edemezler.
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ kadrolarına başvuracak adayların; başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dalını belirten başvuru formlarına özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, lisans/yüksek lisans diploması, doktora belgesi, varsa yabancı dil sınav sonuç belgesi, Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesine uygun doldurulan EK-2 yayın listesi ve puanlama tablosu, EK-3 Genel Değerlendirme tablosu, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 adet fiziki dosyayı, 4 adet USB belleğe yüklenmiş halde kadronun ilan edildiği Fakülte Dekanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
Başvuruda bulunacak adaylar, başvuru dosyalarını Giresun Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5. maddesine uygun olarak hazırlayacaklardır. Başvuruda bulunacak adaylardan, herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Yabancı yükseköğretim kurumlarından alınan diplomaların denkliğini gösteren onaylı belgelerin de sunulması gerekmektedir.
NOT: Üniversitemiz Tıp Fakültesinde ilan edilen kadrolara müracaat eden adaylar atanmaları halinde Üniversitemiz ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan Birlikte Kullanım Protokolü kapsamında afiliye olan hastanelerde görevlendirilecektir.
İlan Tarihi : 06.12.2023
Başvuru Tarihi : 06.12.2023
Son Başvuru Tarihi : 20.12.2023
memurlar
Giresun Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun ve dönemin üniversite yönetim ekibi, "FETÖ/PYD'yi koruma" ve "görevi kötüye kullanma" iddiasıyla Giresun 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargı önüne çıktı.
ARMA İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi, Bucak’taki merkezinde görevlendirilmek üzere hemşire ekip arkadaşı arıyor. Başvurular şahsen yapılacak.
Burdur Bucak OSB'de faaliyet gösteren LİMKA Madencilik, mermer mozaik fabrikasında çalışacak bay ve bayan personel arıyor.
Korkuteli Belediyesi, kadın kuaförü, güzellik uzmanı, usta ve fotoğraf-video çekim personeli alımı yapacak. Başvuru detayları haberimizde!
Burdur Mehmet Akif Ersoy Öğretmenevi ve ASO İktisadi İşletmesi, hizmet kalitesini artırmak ve personel kadrosunu güçlendirmek amacıyla yeni garson alımı yapacağını duyurdu.
Bucak Sigorta, deneyimli veya deneyimsiz kadın personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları, maaş ve iletişim bilgileri için hemen tıklayın!
Yorumlar (0)