İYİ Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı Bülent Okunakol, seçim çalışmalarını akşamları yaptığı mahalle toplantıları ile sürdürüyor.
Gittiği her yerde halkın teveccühü ile karşılanan Bülent Okunakol, belediyecilik çalışmalarında ekipleri ile Gölhisar’ın gelişmesi ve kalkınması için çalışacaklarını söyledi.
Göreve gelmeleri halinde, mahallelerde hayata geçirecekleri büyük projeleri ile sosyal belediyeciliğe önem vereceklerini belirten Okunakol, “İlçemizde etrafında park alanları, pastahane, çay evi gibi ve daha donanımlı diğer ihtiyaçların da görebileceği en mükemmel bir sosyal ve kültürel faaliyetleri ile birlikte zaman geçirebileceği mükemmel bir ortam olacak. Allah nasip ederse bir örneğini önce biz yapar, herkes o örnekten başka yerlere de taşıma gayreti çabasına gireceklerdir” dedi.
Bir çok projesi olduğunun altını çizen İYİ Parti Gölhisar Belediye Başkan adayı Bülent Okunakol, 31 Mart’ta Gölhisar’ın İYİ Belediyecilik ile tanışacağını ifade etti.
Burdur'un Bucak'tan sonra ikinci büyük ilçesi olan Gölhisar ilçesinde Ak parti ve MHP Belediye başkan adaylarını açıklamıştı.
Gölhisar MHP Beledye Başkan adayının NASUH EROĞUZ olduğu sosyal medyada paylaşılmasının ardından MHP Gölhisar Belediye Başkan aday adayı Bülent OKUNAKOL Sosyal medyada açıklamada bulundu.
Geçtiğimiz 13 Ekim’de Brüksel sınırları içinde yapılan Saint-Josse belediye seçimleri, vekaletname yoluyla oy kullanmada tespit edilen usulsüzlüklerin koltuk dağılımına potansiyel etkisinden dolayı Yargı Koleji tarafından iptal edildi.
AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yapılan bir sokak röportajında çöp topladığı sırada 'oyumu Hatipoğlu'na vereceğim' diyerek sosyal medyada gündem olan Sezai Menkiz ile buluşarak, hem teşekkür etti hem de elini öptü.
Burdur Bucak CHP Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Destek Mesajı!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “İnegöl’ün sanayi ile merkezi arasında raylı sistem ile tanışmasını istiyoruz. İnegöl-Kestel arasında da banliyö treninin işliyor olması gerekiyor” dedi.
Yorumlar (0)