Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Gültekin Oktay, tek aday olarak çıkarak güven tazeledi.
Kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra divan heyeti oluşturuldu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu.
Kongrede, faaliyet ve mali raporlar okundu ve üyelerin oylamasına sunuldu. Bu raporlar oy birliğiyle kabul edildi.
Gültekin Oktay, 287 delegenin oy kullandığı kongrede 282 oy alarak yeniden MHP Burdur İl Başkanlığı'na seçildi. Kongrede 5 oy geçersiz sayıldı.
MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, kongrede yaptığı konuşmada yerel seçimlere hazırlıkların başladığını belirtti. Mevcut 6 belediyeyi tekrar kazanacaklarını ifade eden Oktay, geriye kalan 9 ilçe belediyesini de kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Burdur'da yerel seçimlere damga vuran parti olacaklarını vurguladı.
MHP Burdur eski İl Başkanı Gültekin Oktay, annesi Melahat Oktay’ın vefatıyla derin bir acı yaşadı. Melahat Oktay’ın cenazesi 13 Kasım Çarşamba günü Burdur Asri Mezarlığı’nda düzenlenecek törenle toprağa verilecek.
MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, sağlık nedeniyle istifa ettiğini duyurdu.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur Valiliğine atanan Tülay Baydar Bilgihan'a, MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay ve belediye başkanlarının katılımıyla hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, partililere yönelik olumsuz eylemlere sert tepki gösterdi. "MHP mensuplarına yapılan her eylemi teşkilata yapılmış sayarım" diyen Oktay, hukuk önünde gereğinin yapılacağını vurguladı.
MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, sosyal medyada yaptığı sert açıklamalarda yerel seçim performansını ve siyaset anlayışını eleştirdi. Detaylar için tıklayın.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Yorumlar (0)