Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Adıyaman’da rezerv alan olarak ilan edilen yerlerde yapılan binalar mimari yapısı ve şık görünümüyle şehre yeni bir vizyon katıyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Aile Akademisi ve İstanbul Aile Vakfı iş birliğinde düzenlenen 2’nci Uluslararası Aile Sempozyumu, akademisyenlerin katıldığı oturumlarla devam ediyor.
Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen programın konuğu Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir oldu.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Derviş Güneş Ortaokulu öğrencilerinin daveti üzerine ‘Türkiye’de Yönetim’ konulu derse konuk olarak yerel yönetimler hakkında bilgiler verdi.
Tenis Türkiye Şampiyonası için Düzce’ye gelen sporcular Konuralp’e misafir oldu Antik Tiyatro, Konuralp Müzesi, Atlı Kapı, Konuralp Gazi Türbesi ve Roma Köprüsünü gezdi, Konuralp Pilavından yedi.
Kocaeli'de bebek arabasının katlanmaması üzerine çıkan tartışmada 4 kadın yolcu ile bir aylık bebeği araçtan indiren özel halk otobüsü şoförünün ehliyetine el konulup, aracının bağlandığı öğrenildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Bünyan ilçesinde 200 konutluk 3. Etap TOKİ yapılacağını açıkladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehadetinin 15’inci yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anma ve Anlama İftar Programı’na katıldı
Eskişehir’in Çifteler İlçesi’nde inşa edilen 205 adet TOKİ (Toplu Konut İdareleri Başkanlığı) konutunun anahtar teslim töreni ve iftar programı düzenlenecek.
Balıkesir'in Bandırma ilçesi, havaların ısınmasıyla birlikte sahillerde renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle sahil bandında yürüyüş yapmak için dışarı çıkan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Melikgazi Belediyesi, 2. etabına başlayacağı Yıldırım Beyazıt Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde kat karşılığı konut ve dükkânlar için ihale yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede 32 daire 3 dükkân için kat karşılığı ihale gerçekleştirildi.
- Uludağ'ın güney yamaçlarındaki Keles'e bağlı Gököz Göleti’nin bu defa konukları turistler değil, leylekler oldu. Binlerce leylek havada ve yerde güzel görüntüler oluşturdu.
Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİLKOM) tarafından düzenlenen “4 Yaşına Kadar Bekleyin, Konuşur. Demeyin” başlıklı seminer, DİLKOM Prof. Dr. Seyhun Topbaş Seminer Salonunda gerçekleştirildi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi’nin aşevinde önlüğünü takıp, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kendi elleriyle yemek yaptı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Büyükşehir Belediyesi öz kaynaklarıyla maddi durumu yetersiz ve kimsesi olmayan ailelere destek olmak amacıyla yaptırılan Sosyal Konutlar hak sahiplerine düzenlenen törenle teslim edildi.
TOKİ kura listesinde ismi çıkan CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, “Bu memlekette depremde birinci derece yakınlarını kaybedenler var ailesinden onlarca şehit verenler var, ben hakkımdan vazgeçiyorum” dedi.
Ankara Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen Bahar Sempozyumu’nda konuşmacı olarak yer alan Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derya Gürsel Sürmelioğlu, “İnsanların gülümsemelerini engelleyen en önemli nedenlerin başında kişinin dişlerinin şeklinden ya da renginden memnun olmaması gelmektedir” dedi.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yapımına başlanıp tamamlanan ikinci etap deprem konutlarında hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı. Depremzedelerin mutluluğu gözlerinden okundu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Karabük’teki ‘İlk evim, ilk iş yerim’ projesi ile ilgili jeolojik etüt çalışmaların tamamlandığını, yazın teslim edileceğini belirtti.