MAKÜ’de ‘Hadi Konuşalım’ Adlı Konferans Düzenlendi
Bölgesel

MAKÜ’de ‘Hadi Konuşalım’ Adlı Konferans Düzenlendi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gıda Topluluğu tarafından ‘Hadi Konuşalım’ adlı konferans düzenlendi.

Yabancılara konut satışında Antalya zirvede
Bölgesel

Yabancılara konut satışında Antalya zirvede

Türkiye genelinde yabancılara konut satışında Antalya listenin en başında yerini aldı.

Burdur’da TOKİ’ye 12 bin 678 başvuru yapıldı.
Bölgesel

Burdur’da TOKİ’ye 12 bin 678 başvuru yapıldı.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi mobil tanıtım aracı Burdur’da halkı bilgilendirdi.

Burdur’da TOKİ’ye yoğun ilgi 12 bin 678 başvuru
Bölgesel

Burdur’da TOKİ’ye yoğun ilgi 12 bin 678 başvuru

Mobil tanıtım aracı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini tanıtmak için Burdur'a geldi.

TOKİ Burdur'da 4500 arsa satacak
Bölgesel

TOKİ Burdur'da 4500 arsa satacak

Sosyal konut projesinin ardından, projenin ikinci etabında yer alan arsa satışları için de başvurular bugün başladı.

Burdur Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Hak Sahiplerini Bulacak Kura Canlı Yayında Verilecekk
Bölgesel

Burdur Bozkurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Hak Sahiplerini Bulacak Kura Canlı Yayında Verilecekk

BURDUR BOZKURT MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM HAK SAHİBİ KONUT BELİRLEME KURASI.

TOKİ, Burdur’daki İşyerlerini Açık Artırma İle Satışa Çıkardı
Bölgesel

TOKİ, Burdur’daki İşyerlerini Açık Artırma İle Satışa Çıkardı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa sundu. Burdur’da işyerleri ise yüzde 10 veya yüzde 25'i peşin 120 ay vadeyle alınabilecek.

4. Etap TOKİ Kura Çekilişi Tamamlandı İşte Kurada Adı Çıkanların Yapması Gerekenler
Bölgesel

4. Etap TOKİ Kura Çekilişi Tamamlandı İşte Kurada Adı Çıkanların Yapması Gerekenler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen “ Bucak 4. Etap TOKİ konutlarının kura çekilişi tamamlandı.

TÜİK RAKAMLARI AÇIKLADI BURDUR’DA KAÇ KONUT SATILDI
Bölgesel

TÜİK RAKAMLARI AÇIKLADI BURDUR’DA KAÇ KONUT SATILDI

TÜİK tarafından Konut Satış İstatistikleri Mayıs 2020 verileri açıklandı.

SOSYAL KONUT KURALARI ÇEKİLDİ
Bölgesel

SOSYAL KONUT KURALARI ÇEKİLDİ

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur’a yapılacak olan Sosyal Konutun kura çekimi ile ilgili açıklamada bulundular

BAŞKAN ERCENGİZ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SÖZ SAHİBİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM
Bölgesel

BAŞKAN ERCENGİZ KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SÖZ SAHİBİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Büğdüz yolu üzerinde yapılması planlanan TOKİ Konutları ilgili düşüncelerini paylaştı.

BURDUR VE İLÇELERE SOSYAL KONUT YAPILACAK
Bölgesel

BURDUR VE İLÇELERE SOSYAL KONUT YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıklamasını yaptığı Türkiye Genelinde yapımı gerçekleşecek olan sosyal konutlardan Burdur Geneli yapılacak olan konut sayısı belli oldu.

BURDUR RADYOSUNUN KONUĞU OLAN ERCENGİZ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI
Bölgesel

BURDUR RADYOSUNUN KONUĞU OLAN ERCENGİZ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Kaynakları doğru kullanmak, kaynaklar üzerinden tasarruf etmek ve tasarruf edilen rakamı da tekrar yurttaşa hizmet olarak götürebilmek, bizim derdimiz, bizim hedefimiz budur” dedi.

Ak Parti’li Vekiller Müjdeyi Verdi
Yerel Yönetim

Ak Parti’li Vekiller Müjdeyi Verdi

BUCAK ALAATTİN MAHALLESİ TOKİ İHALESİNDE SÖZLEŞME İMZALANDI, YER TESLİMİ YAPILDI.

KARAMANLI’DA 2. ETAP KONUTLAR HIZLA YÜKSELİYOR
Bölgesel

KARAMANLI’DA 2. ETAP KONUTLAR HIZLA YÜKSELİYOR

Karamanlı Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikteliği ile inşaatına başlanan ve etaplar halinde çalışmaları yapılan Karamanlı Kentsel Dönüşüm projesi 2. Etap inşaatı hızla devam ediyor.

Bucak’ta 2019/20 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni yapıldı
Etkinlik

Bucak’ta 2019/20 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni yapıldı

Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019/2020 eğitim öğretim haftasının başlaması ile düzenlenen program Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk konulduktan sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.

KEDİLİ ALFABE-ARADABİR-27 (YANAN MEKTEP HASAN KONU)
Yaşam

KEDİLİ ALFABE-ARADABİR-27 (YANAN MEKTEP HASAN KONU)

KEDİLİ ALFABE-ARADABİR-27 (YANAN MEKTEP HASAN KONU) Yıllar önce adını hatırlayamadığım bir Amerikan filmi izlemiştim. Film orta boy bir kasabada geçiyordu.

Bucak’ta TOKİ Konutlarına Giden Yollar Genişliyor!
Bölgesel

Bucak’ta TOKİ Konutlarına Giden Yollar Genişliyor!

Bucak Belediyesi Çamlıca mahallesine yapılan ikinci ve üçüncü etap TOKİ konutlarının ulaşımını sağlayan TOKİ yolunun genişletme çalışmalarına başladı.

Tefenni’de Başkandan Konut Müjdesi
Bölgesel

Tefenni’de Başkandan Konut Müjdesi

S.S. Hilal Evleri Konut Yapı Koop. Başkanı ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yazılı bir açıklama yaparak yoğun talep nedeniyle ilave olarak konut yapımına devam edeceklerini ifade etti.

Burdur’da Konut Satışları 357’den 233’e Düştü
Bölgesel

Burdur’da Konut Satışları 357’den 233’e Düştü

Burdur’da Konut Satışları 357’den 233’e Düştü Burdur’da 2018 Mart ayında 357 konut satılırken Mart ayında %34,7 oranında azalarak 233 konut satıldı.

DENİZ KURT AÇIKLADI: “1071 KONUTLA, 1071 MUTLU AİLE”

DENİZ KURT AÇIKLADI: “1071 KONUTLA, 1071 MUTLU AİLE”

Burdur’a 5 yıl da büyük proje ne demek unutturuldu diyen Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, 79 Projeden sonra 1071 Malazgirt Konutlarının da müjdesini verdi. Başkan Adayı Kurt, düşük peşinatlı uzun vadeli ödeme …

BBP Başkan Adayı Tekten Yılmaz: “Bucak’ın Ev Sorununu Ben Çözerim”
Yerel Yönetim

BBP Başkan Adayı Tekten Yılmaz: “Bucak’ın Ev Sorununu Ben Çözerim”

Büyük Birlik Partisi Bucak Belediye Başkan Adayı Tekten Yılmaz, Bucak ilçesinde evsizlik sorununu tamamen çözeceklerini açıkladı

Gölhisar’da 98 Konut Satışa Çıkıyor!
Bölgesel

Gölhisar’da 98 Konut Satışa Çıkıyor!

Gölhisar ilçesinde TOKİ tarafından yapılan 98 adet konut için satış günleri belli oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan Bucak’a Müjde
Bölgesel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan Bucak’a Müjde

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Burdur ve Salda gölü ziyaretlerinde Bulundu.

TARİHİMİZİ BU KADAR SEVİYORUZ
Bölgesel

TARİHİMİZİ BU KADAR SEVİYORUZ

Üstteki foto Bucak Aşıkları sayfasında Ömer Yılmaz tarafından yayınlandı. Kişisel arşivimden alıp Hasan Konu Hocamla müşterek yayınladığımız kitabımızda kullandığım aynı köprünün bundan tam 43 yıl önceki resmini ise ben ekledim. İki fotoğrafı karşılaştırınca içim kıyıldı. …

Batı Akdeniz’de Konut Satışı Arttı
Yaşam

Batı Akdeniz’de Konut Satışı Arttı

TÜİK, 2018 yılına ait konut satış istatistiklerini açıkladı. TÜİK verilerine göre, ülkemiz genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satıldı.

Müjde! Dar Gelirli Vatandaşlara Ön Ödemeli Konut Geliyor
Yerel Yönetim

Müjde! Dar Gelirli Vatandaşlara Ön Ödemeli Konut Geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan yeni bir açıklama geldi ve TOKİ'nin dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik yeni bir konut projesinin üzerinde çalıştığı müjdesini verdi. Peki Dar Gelirli Vatandaşlara ön ödemeli konut sistemi nasıl …

Bucak’ta Adli Kolluk Kuvvetlerinin Yapması Gerekenler Konuşuldu
Bölgesel

Bucak’ta Adli Kolluk Kuvvetlerinin Yapması Gerekenler Konuşuldu

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak KARARTI başkanlığında, Bucak Cumhuriyet Savcıları, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Erdener BEDE, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Vahdet NART ile Bucak Adli Yargı bölgesinde bulunan Çeltikçi ilçesi İlçe Emniyet …

309 Toki Konut Belirleme Kuraları Çekildi
Bölgesel

309 Toki Konut Belirleme Kuraları Çekildi

GÖLHİSAR’DA TOKİ KURALARI ÇEKİLDİ Burdur’un Gölhisar ilçesinde yapılan 2. Etap TOKİ konutları kura çekilişleri, Gölhisar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ortak düzenlediği tören ile gerçekleşti. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Gölhisar İlçesi, …

Avrupa Birliği Eğitim Projesi Kapsamında İlimize, Litvanya, Romanya ve İtalya’dan 18 Öğrenci ve 9 Öğretmen Geldi
Bölgesel

Avrupa Birliği Eğitim Projesi Kapsamında İlimize, Litvanya, Romanya ve İtalya’dan 18 Öğrenci ve 9 Öğretmen Geldi

Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Kabul Edilen Mesleki Eğitimde Dijital Beceriler isimli Avrupa Birliği Eğitim Projesinin ilk etabı 18 – 23 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.