Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Onur Temel 585 oy ile yeniden il başkanı seçildi.
Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Amatör spor haftası Etkinlikleri kapsamında şehitler anıtında sportif aktiviteler düzenlendi.
Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Amatör spor haftası Etkinlikleri kapsamında şehitler anıtında sportif aktiviteler düzenlendi.
Vali Hulusi Şahin Korkuteli İlçe ziyareti kapsamında ilk olarak Hükümet konağında Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediyte Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.
Korkuteli ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü törenlerle kutlandı.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, CHP Önceki Dönem Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın kendisine yönelik söylemlerine karşı açıklamada bulundu.
Kongrede konuşan CHP Korkuteli eski İlçe Başkanı Şeyhali Kara giderayak Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i zehir zemberek sözlerle eleştirdi.
Korkuteli İlçesinde Bu yıl 2’ncisi düzenlenen ve anaokulundan liseye kadar çocukların bir yıl boyunca yaptıkları etkinliklerin sergilendiği şenliğin açılış kurdelesini kesen Antalya Valisi Ersin Yazıcı, daha sonra protokol üyeleriyle stantları gezerek öğrencilerle sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İstanbul’da yapılan Enerji fuarına katılarak incelemelerde bulunan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek fuar dönüşü Antalya Hava alanında rahatsızlandı.
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı Emekliler Merkezi çok yakında hizmet vermeye başlayacak.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye personel maaşlarının yatacağı bankanın ve yeni promosyonun belli olduğunu açıkladı.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Belediye başkanlığı makamında Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ile birlikte Doğalgaz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan İşlek, “2021’de Doğalgaz 3 Mahallede Yanacak” dedi.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Ankara'dan dönüşünde Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ü ziyaret etti.
MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı …
Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör, Başkan İşlek’i Ziyaret Etti Bucak Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek’i ziyaret etti. Ziyarette, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, çalışmaları devam eden Kanal Korkuteli projelisini, Seyir …
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek mahalle muhtarları ile hizmet toplantısı gerçekleştirdi. Belediye düğün salonunda muhtarlar ile bir araya gelen Ömer Başkan, seçim çalışmalarında bahsettiği toplu çözüm ekibi ile gerçekleştireceği hizmet projesini muhtarlarla paylaştı.
Geçtiğimiz günlerde Cumhur ittifakının Belediye Başkan adayı olarak MHP’nin Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi İşlek isminin açıklanması sonrasında, mevcut Ak Partili Belediye Başkanı Hasan Ali İrban’ın alacağı tavır büyük bir merakla beklenmeye başlamıştı.
MHP ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayı Ömer Niyazi İşlek, Cumhur ittifakının resmen adayı olmasının ardından ilk basın toplantısını bugün gerçekleştirdi