Kayseri

Hacılar'da ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı

Hacılar ilçesinde Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Şaşoğlu İmam Hatip Ortaokulu tarafından ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Hacılar'da ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı

KAYSERİ (İHA) - Hacılar ilçesinde Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Şaşoğlu İmam Hatip Ortaokulu tarafından ortaokullar arası bilgi yarışması düzenlendi. Bilgi yarışmalarıyla sınavlar öncesinde öğrencilerin kendilerini değerlendiklerini belirten Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “keyifli ve bir o kadar da çekişmeli yarışmalarda öğrencilerimiz bilgileriyle yarıştılar” dedi.
Hacılar Şehit Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’ndeki yarışmaya Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yarışmanın öğrenciler tarafında keyifli bir atmosferde gerçekleştiğini belirterek, “Öğrencilerimiz açısından güzel bir etkinlik oldu. En azından sınavlar öncesinde kendi bilgilerini de ölçmüş oldular. Bu ortamı hazırlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Yarışmada öğrencilerimiz bilgilerini yarıştırarak keyifli anlar yaşadılar. Bu gibi etkinliklerle gençlerimizin yanında her zaman olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kaymakam Burak Dertlioğlu da, "Burada bir müsabaka yok aslında. Burada herkes birinci. Buraya çıkmakla, bu masalara oturmakla, bu cevapları vermekle hepiniz birincisiniz. Toplum önünde hitabet, konuşma, kendi bildiğini ifade edebilme, doğruları kendi bildiğin doğruları söyleyebilme becerilerini burada kazandığınızı gördük. Bunu burada gayet güzel ve hatta çekişmeli bir biçimde yaptınız. Sizlere ve bu yarışmanın hazırlanmasında emek veren öğretmenlerimize, jüri heyetimize, öğrencilerimize, Milli Eğitim Müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Beş okulun kıyasıya yarıştığı yarışmanın sonunda Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu birinci, Demokrasi Şehitleri Ortaokulu ikinci, Ali Atay Şaşoğlu Ortaokulu ise üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren okul temsilcisi öğrencilere ödüllerini Kaymakam Burak Dertlioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan verdi.
Program, katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

LGS Türkiye birincisi Burdur Şehit Akif Altay Ortaokulu Ortaokulu'ndan! Çağlayan DİNÇTÜRK 500 tam puanla zirvede!
Bölgesel

LGS Türkiye birincisi Burdur Şehit Akif Altay Ortaokulu Ortaokulu'ndan! Çağlayan DİNÇTÜRK 500 tam puanla zirvede!

Burdur Şehit Akif Altay Ortaokulu Ortaokulu öğrencisi Çağlayan DİNÇTÜRK, LGS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Başarı Burdur'u gururlandırdı!

Burdur'da ortaokul öğrencilerine trafik eğitimi
Bölgesel

Burdur'da ortaokul öğrencilerine trafik eğitimi

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri, 30 Mayıs'ta Burdur Kemal Solmaz Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Bucak TOKİ Ortaokulu'nda Bilim Fuarı Gerçekleşti
Bölgesel

Bucak TOKİ Ortaokulu'nda Bilim Fuarı Gerçekleşti

Bucak TOKİ Ortaokulu, öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden ilginç projelerin sergilendiği bir bilim fuarına ev sahipliği yaptı.

Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!
Bölgesel

Salih Yaman'dan Eğitime Destek! Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu Açıldı!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Karacaören Köyü'nde hayırsever Salih Yaman tarafından yapılan Ümmü Yaman İlkokulu ve Ortaokulu'nun açılışı törenle gerçekleşti. Detaylar haberimizde...

Sınava katıl dereceye gir kaydını yaptır ödülü kap
Tanıtım

Sınava katıl dereceye gir kaydını yaptır ödülü kap

Proje İmam Hatip Ortaokulu sınavında dereceye girip okula kayıt yaptıran tüm öğrencilere toplamda 25 bin TL'lik ödül verilecektir.

Bucak Çamlık Köyü Hacıbağ Ortaokulu'nda  Bilim Fuarı Gerçekleşti
Bölgesel

Bucak Çamlık Köyü Hacıbağ Ortaokulu'nda Bilim Fuarı Gerçekleşti

Burdur'un Bucak ilçesi Çamlık Köyü Hacıbağ Ortaokulu Bilim Fuarı renkli görüntülere vesile oldu. Öğrencilerin gerçekleştirdiği projeler açılan stantlarda sergilenerek katılımcılara bilgi verildi.