Hakkari

Hakkari'de 19 Mayıs doğa yürüyüşü yapıldı

Hakkari Valisi Ali Çelik, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katıldı.

Hakkari'de 19 Mayıs doğa yürüyüşü yapıldı

HAKKARİ (İHA) - Hakkari Valisi Ali Çelik, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne katıldı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Vali Ali Çelik vatandaşlarımız ile beraber doğa yürüyüşüne katıldı. Sabah saatlerinde başlayan ve 5 kilometrelik mesafede düzenlenen yürüyüş, doğaseverlerin büyük ilgisini çekti. Etkinlik, doğayla iç içe keyifli anlara sahne olurken, katılımcılar hem spor yapmanın hem de milli bayramımızı kutlamanın coşkusunu yaşadı. Vali Çelik, etkinlik öncesinde yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerin hem toplum sağlığına hem de birlik ve beraberliğe katkı sağladığını vurguladı.
Yürüyüş sonrası katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu ve hatıra fotoğrafları çekildi. 19 Mayıs'ın ruhuna uygun olarak gerçekleştirilen bu etkinlik, vatandaşlarımız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Hafta sonu yürüyüşünde yolu şaşırdı Kaybolan 29 kişi için seferber oldular
Bölgesel

Hafta sonu yürüyüşünde yolu şaşırdı Kaybolan 29 kişi için seferber oldular

Antalya'da doğa yürüyüşü yapan 29 kişilik grup, heyelan nedeniyle güzergahını değiştirdi. Havanın kararmasıyla yolunu kaybeden ekip, saatler süren arama çalışmaları sonucu bulundu.

Başkentliler doğa yürüyüşünde bir araya geldi
Yerel Yönetim

Başkentliler doğa yürüyüşünde bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen doğa yürüyüşleri etkinlikleri devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Burdur'da yer ve güzergah belli oldu Burdur Valiliği duyurdu
Bölgesel

Burdur'da yer ve güzergah belli oldu Burdur Valiliği duyurdu

Burdur Valiliği, 2025 yılında yapılacak olan toplantı ve gösteri yürüyüşleri için güzergahı duyurdu.. Belirlenen toplanma yerleri ve yürüyüş güzergahları hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

Yeşilova'da ıhlamurlar arasında yürüyüş yolu
Bölgesel

Yeşilova'da ıhlamurlar arasında yürüyüş yolu

Yeşilova Belediyesi, Kayadibi Mahallesi ve Yeşilova arasında 100 adet ıhlamur ağacıyla donatılacak yeni yürüyüş yolunu hayata geçiriyor. İşte detaylar...

Manavgat’ta toprağa saygı yürüyüşü ile çevre bilinci artırıldı
Bölgesel

Manavgat’ta toprağa saygı yürüyüşü ile çevre bilinci artırıldı

Manavgat'ta toprak sağlığına dikkat çekmek ve çocuklara çevre bilincini artırmak amacıyla düzenlenen “Toprağa Saygı Yürüyüşü” büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

Bucak’ta meme kanseri farkındalığı! Anlamlı yürüyüş düzenlendi
Etkinlik

Bucak’ta meme kanseri farkındalığı! Anlamlı yürüyüş düzenlendi

Burdur’un Bucak ilçesinde meme kanserine dikkat çekmek amacıyla Bucak Sağlık Meslek Yüksekokulu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün öncülüğünde farkındalık yürüyüşü yapıldı.