Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri lokanta imalathaneleri ve döner salonlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.
Zabıta Müdürü Adil Demir ve beraberindeki ekipler, işletmelere ait kullanım alanının temizliği, kullanılan malzemelerin gıdaya uygunluğu, çevre temizliği ve sosyal tesislerin kullanışlılığını kontrol etti. Ekipler, denetim esnasında işletme sahiplerini; personel hijyeni, saklama şartları ve genel hijyen kuralları ile ilgili bilgilendirerek, eksiklikler konusunda uyarıda bulundu.
Burhaniye ilçesinde, Belediye Halk Marketin ardından Kent Lokantasını da törenle açtı. Detaylar haberimizde..
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören kent lokantalarının dördüncü şubesini 3. Sanayi Sitesi'nde hizmete açıyor. Detaylar haberimizde..
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli'nin ilçelerdeki ilk Kent Lokantasını Honazlıların hizmetine sundu. Detaylar haberimizde..
Serik Belediye Başkanı Kumbul, Belediye Halk Lokantası’nın sabaha kadar açık olacağını ve ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz yemek hizmeti vereceğini açıkladı.
Serik Halk lokantasının açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Serik Belediye Başkanı Op.Dr. Kadir Kumbul, CHP Serik İlçe başkanı Şeref Çimen, STK Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Antalya’nın ilk ve tek 'Halk Lokantası olma özelliği ile hizmete girecek olan halk lokantası, 12.11.2024 (Salı) sabah 08:30'da ilk çorbasını halkın beğenisine sunacak.
Yorumlar (0)