HAKKARİ (İHA) - Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından “Hayatla Yarışılmaz” sloganı ile radar denetimi yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik birimleri, Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeni ile denetimlere ağırlık verdi. Hava destekli denetimde emniyet kemeri, cep telefonu ve yaya geçidi konuları üzerinde durularak, hız kaynaklı kazaların önüne geçebilmek için "Hayatla Yarışılmaz" sloganı ile radar denetimi yapıldı.
Hakkari Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetleme ve bilgilendirme çalışmalarının 7 gün 24 saat kesintisiz devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için her şeyden önemlidir” dediler.
Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince 87 servis aracı ile okul çevrelerindeki 241 mekan kontrol edildi. Detaylar haberimizde..
Antalya'da polis ekiplerince yapılan denetimlerde 161 sürücüye idari ceza uygulanırken, aranan 4 kişi de yakalandı.
Kırklareli’nde polis ekiplerince düzenlenen trafik denetimlerinde kuralları ihlal ettiği tespit edilen 88 sürücüye cezai işlem uygulandı.
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde jandarma tarafından belli aralıklarla gerçekleştirilen trafik denetimleri sonrası kazalarda büyük oranda azalma yaşanırken, bu durum ölüm ve yaralanmalarla birlikte aynı zamanda maddi kayıpları da azalttı. Detaylar haberimizde..
Isparta'da 1 saatlik uygulamada 197 şahıs ve 63 araç denetledi, kusurlu bulunan 17 araca idari ceza uygulandı.
Vatandaşların mağdur olmaması hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla Burdur Valiliği koordinesinde Burdur Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayında sürdürülen yoğun denetim faaliyetleri etkin bir şekilde devam etmektedir.
Yorumlar (0)