Şanlıurfa

Halili'ye de Geleceğin Yıldızları Geliştiriliyor

Haliliye’de sporcu nesil yetişiyor Haber detayı..

Halili'ye de Geleceğin Yıldızları Geliştiriliyor

Haliliye Belediyesi Futbol Okulu, geleceğin yıldız sporcusu olmak isteyen gençlerin yoğun ilgisiyle dolup taşıyor. Antrenörlerin verdiği eğitimle sporla tanışan gençler, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor.
Gençliğe ve spora önem veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın geleceğe yatırımları artarak devam ediyor. Hayatın her alanında gençleri destekleyen Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Spor Birimi aracılığıyla hizmete sunduğu kurslarla gençleri yalnız bırakmıyor. Belediye bünyesindeki merkezlerde gençlere yönelik çeşitli kurslar faaliyete sunulurken, geleceğin yıldız futbolcusu olmak isteyen gençler için de Futbol Okulu hizmet veriyor. Alanında uzman antrenörler tarafından verilen Futbol Okulu kursuna katılan 7-14 yaş aralığındaki gençlere, futbolun teknik kuralları öğretiliyor. Verilen teorik eğitimin yanında halı sahada sürdürülen eğitimde futbol terimlerini de uygulamalı olarak öğrenen gençler, Futbol Okuluna yoğun ilgi gösteriyor. Genç sporcular, yeteneklerini keşfetmeleri için de fırsat sunulan eğitimde hayalleri için ter döküyor. Gençlere forma desteğinin de sağlandığı Futbol Okuluyla hem tatili değerlendirdiklerini hem de hayallerine hazırlandıklarını söyleyen gençler, sunulan imkanlar dolayısıyla Canpolat başta olmak üzere Haliliye Belediyesine teşekkür ettiklerini ifade etti.
Kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 7-14 yaş aralığı için verilen Futbol Okulunda eğitimlerin devam ettiği ve kayıt oluşturmak isteyen gençlerin merkezlere başvuru yapabilecekleri kaydedildi.İHA

Halili'ye de Geleceğin Yıldızları Geliştiriliyor Halili'ye de Geleceğin Yıldızları Geliştiriliyor

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Belediyesi Futbol Okulu Başladı
Bölgesel

Burdur Belediyesi Futbol Okulu Başladı

Burdur Belediyesi Spor Okulu bünyesinde 2006-2012 doğumlular arası ücretsiz Futbol Okulu kursu çalışmalarına başladı.

Off-road yarışları nefesleri kesti
Spor

Off-road yarışları nefesleri kesti

Düzce’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde off-road yarışları yapıldı. Yarışlarda gençler adrenaline doydu.

Düzce'de Bağımlılıkla mücadele için bisiklet turu
Bölgesel

Düzce'de Bağımlılıkla mücadele için bisiklet turu

Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadeleye dikkat çektiği bisiklet turu Düzce'de de yapıldı. Vali Selçuk Aslan, "Düzce çok hoş bir bisiklet şehri" dedi.

Kastamonu'da Feci Kaza! 1 Kişi Hayatını Kaybetti
3. Sayfa

Kastamonu'da Feci Kaza! 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde sollama yapmak isterken karşı yönden gelen minibüs ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Başkan Zeyrek 19 Mayıs kutlamalarında
Bölgesel

Başkan Zeyrek 19 Mayıs kutlamalarında

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına katıldı.

3D Gençlik Festivali’nde 19 Mayıs Coşkusu
Etkinlik

3D Gençlik Festivali’nde 19 Mayıs Coşkusu

Odunpazarı Belediyesi tarafından Eskişehir Avrupa Birliği Derneği iş birliği ile düzenlenen 3’üncü Uluslararası Dinleme, Diyalog, Dayanışma (3D) Gençlik Festivali, 3 gün boyunca Kanlıkavak Parkı'nda devam etti.