Düzce

Halk Otobüsü Şoför' ünden Duyarlı Davranış

Otobüs şoförü ana yol üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı yolcusuna araçtan inerek yardım etti. Bu davranışı diğer yolcular tarafından da takdirle karşılandı. Devamı haberimizde..

Halk Otobüsü Şoför' ünden  Duyarlı Davranış

Düzce Belediyesi Düzce Ulaşım A.Ş. yolcu otobüsünde duygulandıran anlar yaşandı. Otobüs şoförü ana yol üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı yolcusuna araçtan inerek yardım etti. Bu davranışı diğer yolcular tarafından da takdirle karşılandı.
Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren Düzce Ulaşım A.Ş. toplu ulaşım aracında Bahçeşehir Bağlantı Yolu üzerinde seyir halinde iken görenlerden takdir toplayan bir olay yaşandı. Otobüs şoförü Tarık Öztaş, seyir halinde yolcuların arasında bulunan yaşlı kadının inmek için butona basması üzerine durakta durdu. Otobüs durağa yanaştığı sırada havanın yağmurlu olması ve trafik akışının yoğun olması nedeniyle şoför aracından aşağıya indi. Yaşlı kadının koluna giren Öztaş, yolcusunu yolun karşısına geçirerek güvenli bir şekilde evine ulaşmasını sağladı. Otobüste seyahat eden diğer yolcuların da takdir ettiği davranış nedeniyle Düzce Ulaşım A.Ş. yönetimi de Öztaş’a teşekkür etti.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Düzce Üniversitesi'nde Pakistan Elçiliği Müsteşarı Konuştu
İş Dünyası

Düzce Üniversitesi'nde Pakistan Elçiliği Müsteşarı Konuştu

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Türkiye Pakistan İlişkileri” adlı programda Pakistan Elçiliği Müsteşarı Qazi Saleem Ahmed Khan, Düzce Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

DÜFEST açılış töreni ile başladı
Bölgesel

DÜFEST açılış töreni ile başladı

Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen ve bilimsel etkinliklerden sportif aktivitelere, yarışmalardan kültürel etkinliklere kadar öğrencilere değer katan DÜFest 2024 Öğrenci Festivali, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı.

Akçakoca'da Tarımsal Üretime Mekanik Destek!
Yaşam

Akçakoca'da Tarımsal Üretime Mekanik Destek!

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü 2024 yılı Orman ve Köy İlişkileri (ORKÖY) projelerinde Akçakoca İlçesinde 2 aileye traktör kredisi desteği verdi.

DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık'tan Tasarruf tedbirlerine destek
Bölgesel

DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık'tan Tasarruf tedbirlerine destek

DTSO Başkanı Erdoğan Bıyık, kamuda tasarruf ve verimlilik paketini olumlu bulduklarını söyledi.

Jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı
3. Sayfa

Jandarma ekipleri aranan şahsı yakaladı

Düzce’de Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan aranma kaydı bulunan ve 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K. yakalandı.

32 bin ton atıktan elektrik üretildi
Bölgesel

32 bin ton atıktan elektrik üretildi

Düzce Belediyesi tarafından kurulan katı atık ayrıştırma, işleme ve enerji üretim tesisinde 32 bin 553 ton atık değerlendirilerek, 3 bin 586 hanenin 4 aylık elektrik ihtiyacını karşılayacak elektrik üretildi.