Hamas, İsrail askerlerini esir aldı, tankları imha etti

Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırıları devam ediyor. Hamas, sınır hattında bazı İsrail askerlerini esir aldı, tankları ele geçirdi ve imha etti.

Hamas, İsrail askerlerini esir aldı, tankları imha etti

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları sınırda bazı İsrail askerlerini esir alırken, tankları ele geçirdi. İsrail'e ait tankların imha edildiği anların görüntüsü paylaşıldı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin El Kassam Tugaylarının İsrail'e karşı başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu devam ediyor. El Kassam Tugaylarının paylaştığı videolarda, sınır hattında İsrail bazı İsrail askerinin esir alındığı, tankların ele geçirildiği ve imha edildiği görüldü. Başka bir videoda ise İsrail ordusuna ait bir tankın imha edildiği anlar yer aldı.

Hamas, İsrail askerlerini esir aldı, tankları imha ettiHamas, İsrail askerlerini esir aldı, tankları imha ettiHamas, İsrail askerlerini esir aldı, tankları imha ettiHamas, İsrail askerlerini esir aldı, tankları imha ettiHamas, İsrail askerlerini esir aldı, tankları imha etti

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Trump'tan bir tehdit daha Yarın Gazze'yle ilgili sert bir tavır takınacağım
Dünya

Trump'tan bir tehdit daha Yarın Gazze'yle ilgili sert bir tavır takınacağım

Daha önce Hamas'a seslenerek, ''Tüm rehineler Cumartesi günü saat 12.00'ye kadar bırakılmazsa ateşkes iptal edilsin. Bırakın kıyamet kopsun'' diyen ABD Başkanı Donald Trump, Hamas'ın İsrailli rehineleri bırakacağını açıklamasına rağmen yeni bir tehditte bulundu. Trump, ''Yarın Gazze'yle ilgili sert bir tavır takınacağım. İsrail'in ne yapacağından emin değilim'' dedi.

Hamas Siyasi Büro Üyesi el-Hayya "İsrail’in barbarca imha savaşı, dünyanın en kötü soykırımı olarak sonsuza dek unutulmayacak
Dünya

Hamas Siyasi Büro Üyesi el-Hayya "İsrail’in barbarca imha savaşı, dünyanın en kötü soykırımı olarak sonsuza dek unutulmayacak

Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayya, Gazze Şeridi’nde sağlanan ateşkesin ardından Filistinlilerin İsrail zulmünü unutumayacağını vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ Karabük'te konuştu
Bölgesel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ Karabük'te konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Gazze'de yaşananlar karşısında mazlumun ve mağdurun yanında olduklarını belirterek, “Hamas'a da İsmail Haniye'ye de amasız bir şekilde destek verdik” dedi.

Hamas liderinin kaybı sonrası Türkiye’de 1 Günlük Milli yas
Yaşam

Hamas liderinin kaybı sonrası Türkiye’de 1 Günlük Milli yas

Hamas lideri İsmail Heniyye'nin şehit olması nedeniyle Türkiye'de 1 günlük milli yas ilan edildi. Detaylar için tıklayın.

Orhangazi'de  şehit  İsmail Haniye için gıyabi cenaze namazı
Bölgesel

Orhangazi'de şehit İsmail Haniye için gıyabi cenaze namazı

İran'da uğradığı suikast sonrasında şehit edilen Filistin direnişinin sembol isimlerinden İsmail Haniye için Orhangazi'de de gıyabi cenaze namazı kılındı.

Batman'da yüzlerce kişi protesto için Starbuks önünde toplandı
Bölgesel

Batman'da yüzlerce kişi protesto için Starbuks önünde toplandı

Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesinin ardından Batman'da İsrail'i protesto etmek isteyen yüzlerce kişi, Starbucks şubesine saldırdı. Kalabalık grup sandalye, taş ve sopalarla saldırırken, mağazanın camları kırıldı.