Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokak, ev sahipliği yaptığı birbirinden renkli stantlar ile vatandaşların ilgi odağı olmayı sürdürürken, Eskişehirliler yılbaşı hediyeleri için kadınların el emeği olan ürünleri tercih ediyor.
Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokak, hizmete açıldığı günden bu yana Eskişehirlilerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Eskişehir’in simgelerinden biri olmayı başaran sokakta, kadınların el emeği ürünlerini sergileyip satışa sundukları stantlar Eskişehirlilerin beğenisini topluyor. Yaklaşan yılbaşı ile birlikte de Hanımeli Sokak’ta yer alan el emeği hediyelik eşyalar, vatandaşlardan yoğun talep görüyor. Sokakta yer alan stantlar ile örgü, takı, keçe, makrome, bez çanta ve aksesuar gibi ürünlerini satışa çıkaran kadınlar, aile ekonomilerine de katkıda sağlamanın mutluluğunu yaşıyor. Sokağı ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlar ise, Hanımeli Sokağı’nı çok sevdiklerini ifade ederken, üreten kadınların emeğine sahip çıkmasından ötürü Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletiyor.
Pazartesi el ürünleri (bireysel stantlar), salı el ürünleri (Belde Evleri ve bireysel stantlar), çarşamba el ürünleri (MAYA Derneği), perşembe el ürünleri (Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği), cuma yöresel ürünler ve el ürünleri (Eskişehir Kadın Emeğini Destekleme ve Değerlendirme Derneği), cumartesi sanat atölyeleri ve bireysel stantlar ile pazar günleri de el ürünleri stantları (bireysel) kent halkı tarafından ziyaret ediliyor. Hanımeli Sokağı, İsmet İnönü Caddesi’nde hizmet veriyor. İHA
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi İncirhan Mevkii’nde su ve sel taşkınlarına karşı menfez çalışmaları yürütüyor. Altyapı güçlendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Burdur Belediyesi, Gönül Sofrası İftar Yemekleri ile Ramazan’ın bereketini paylaşıyor. İlk iftar 6 Mart’ta Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek. Detaylar için tıklayın!
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında toplumsal dayanışmayı güçlendiren anlamlı bir uygulamaya imza attı. Detaylar haberimizde..
Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında yoğunluğun artığı tatlı imalatı yapan işletmelere yönelik sıkı denetim gerçekleştirdi.
Bucak Belediyesi, lojistik altyapıyı güçlendirmek ve trafik yoğunluğunu azaltmak için modern Kamyon ve Tır Garajı'nı hizmete açtı. Yeni tesisin sunduğu imkanlar ve detaylar haberde!
Bucak Belediyesi, Ramazan ayı boyunca eski Perşembe Pazarı alanında iftar çadırı kurarak vatandaşlara iftar yemeği ikram edecek. İşte detaylar...
Yorumlar (0)