Gölhisar'da 1 Ekim 2023 pazar günü Pancar Üretici ve nakliyeciler bir araya gelerek 2023 Burdur Şeker Fabrikasına Pancar Nakliye Bedelini belirlediler
Saygıdeğer Çiftçi ve Kamyoncu Arkadaşlar Pancar Nakliyesi İçin toplantıda bulunduk öncelikle katılan katılmayan herkese teşekkür ederiz Artan Mazot ve Maliyetler nedeni ile
Gölhisar Nakliyesi 300 Tl
Söğüt nakliyesi. 320 TL
Manay - Osmankalfalar nakliyesi. 330 TL
Piyadin 340 TL
olarak Arkadaşlarla beraber Mutabık kaldık uyan herkese Simdiden teşekkür ederim.. Ve herkesin uymasini rica ederiz... denildi.
Akyaka’da pancar hasadı başladı. Akyaka’da bu yıl yaklaşık olarak 100 bin ton şeker pancarı ekimi gerçekleştirildi.
Dinar’da pancar hasadı başladı
Burdur’un Gölhisar ilçesinde bölge ve çevresinin ana geçim kaynaklarından biri olan ve yaklaşık 50 yıldır ekimi yapılan pancarının hasat sezonu başladı.
Burdur Şeker Fabrikası'nın pancar nakliye ücretlerine %15 zam yapıldı. Zam kararı, nakliyeci esnafı ve çiftçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.
AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, pancar nakliyecileri ve çiftçilerinin mağdur olmaması için gerekli çalışmaları sürdüreceklerini açıkladı.
Burdur'un Bucak ilçesinde Gündoğdu Kavşağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyon yan yatarken, içindeki 2 kişi yaralandı. Detaylar için tıklayın.
Yorumlar (0)