Hatay’ın Antakya ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, kaçan bir kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Olay, Antakya ilçesi Karlısu Mahallesi’nde bulunan Karlısu Göleti çevresindeki bir çay bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 15.15 sıralarında T.C., M.K. ve M.G. isimli şahıslar ile A.Y. ve A.K. isimli şahıslar arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, şahıslar A.Y. ve A.K.’yı silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Saldırı sonrası A.Y. isimli şahıs olay yerinde, A.K. isimli şahıs kaldırıldığı Kocaeli Sahra Hastanesinde hayatını kaybetti. Jandarma ekiplerince yapılan detaylı çalışmalar neticesinde M.K. ve M.G. isimli şahıslar yakalanırken, T.C. isimli şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı tahkikat devam ediyor.
Hatay'da Asi Nehri'nde bir erkek cesedi bulundu. Antakya ilçesinde yer alan Atatürk Parkı yaya köprüsü ayaklarında fark edilen cansız beden, ekipleri harekete geçirdi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İskenderun sahilimize öyle bir proje hazırladık ki, İskenderunlular özledikleri sahillerine yeniden kavuşacak. Detaylar haberimizde..
Hatay İskenderun’da Cebike TOKİ Konutları’nda meydana gelen doğal gaz sızıntısı sonucu aynı aileden anne Kader Kökçü ile çocukları Elif Bilge Kökçü (2012 doğumlu) ve İsmail Ege Kökçü (2019 doğumlu) hayatını kaybetti 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise hayati tehlike taşıyor.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, depremde yıkılan Hatay’da ticaretin kalbinin attığı tarihi Uzun Çarşı, Kemalpaşa Caddesi ve Kurtuluş Caddesi’ni yeniden ayağa kaldırıyor. Detaylar haberimizde..
Hatay'ın Payas ilçesindeki bir lastikçide çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Hatay son dakika yangın haber detayları burada...
Kaza, Hatay Yayladağı ilçesi Bezge Mahallesi’nde meydana geldi. Seyir halindeki patpat, kontrolden çıkarak uçuruma devrildi.
Yorumlar (0)