Hatay’ın Payas ilçesinde kontrollü olarak yıkılan 5 katlı binanın yerle bir olma anı kameraya yansıdı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay’da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor. Payas ilçesi Karacami Mahallesi’nde bulunan 5 katlı apartman da iş makinasıyla kontrollü olarak yıkıldı. Binanın kağıt gibi yerle bir olma anıysa kameralara yansıdı.
Şanlıurfa'da depremde ağır hasar alan 4 katlı bina, yıkım sırasında iş makinesinin üzerine devrildi. Operatör olaydan yara almadan kurtuldu.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Elazığ’da ağır hasar gören bina, iş makinesinin dokunmasıyla yerle bir oldu. Yıkım esnasında caddenin trafiğe kapatılmaması ve araçların yıkım esnasında yoldan geçmesi yürekleri ağza getirdi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde depremde ağır hasar gören 17 katlı bina kontrolü bir şekilde yıkıldı. Binanın yıkılma anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Adıyaman’da, ailesinden kaçarak ağır hasarlı bina içerisinde yaşamaya çalışan genç kız, polis ekiplerince ailesine teslim edildi.
Malatya’da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde işyerleri ağır hasar alan sanayi esnafı, işyerlerinin çökmesinden endişe duyduklarını belirterek, her şeye rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen kentlerden biri olan Malatya’da, kentin sembol yapılarından Söğütlü Camii’nde yıkım çalışmalarına başlanıldı.
Yorumlar (0)