MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Milas ilçesinde çeşitli tarihlere 8 mahallede meydana gelen hayvan hırsızlığında 11 büyükbaş hayvan çalındı.
Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde 8 farklı mahallede meydana gelen hırsızlık olaylarında 11 büyükbaş hayvan çalındı. Çiftlik sahiplerinin ihbarının ardından jandarma ekipleri bölgede çalışma başlattı. Bahceburun, Kırcağız, İcme, Bafa, Gölyaka, Selimiye, Ekindere ve Epçe mahallelerinde hırsızlık olaylarına karışan şüpheliler, güvenlik kameralarına yakalanırken, jandarma ekipleri ise geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler ve tanık ifadeleri doğrultusunda, şüphelilerin kimlik tespiti için çalışmalarını sürdürüyor.
Afyonkarahisar’da canlı hayvan hırsızlığından dolayı 13 yıl 8 ay 5 gün hapis cezası ile aranan şahıs Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektiflerin tarafından yakalandı.
Antalya'nın Aksu ilçesinde küçükbaş hayvan hırsızlığı olayına karışan şüpheliler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin amansız takibi sonucu yakalandı.
Başakşehir'de bir eve giren 4 genç kız soygun için girdikleri evde ne varsa çaldılar. Yakalanan hırsızlar çıktıkları mahkemede tutuklandılar
Kırşehir’de, bir kuyumcudan 11 adet alyans çalan 1’i kadın 3 kişi tutuklandı.
Manisa’nın Akhisar ilçesinde çalınan hafif ticari aracı biri 13 diğeri 15 yaşında iki çocuğun çaldığı tespit edildi. Çalıntı araç bir zeytinlikte terkedilmiş halde bulunarak sahibine teslim edildi.
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde birden fazla iş yerinden kıyafet çaldığı tespit edilen Rus uyruklu 2 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.
Yorumlar (0)