Hem ucuz hem de kaliteli ısınma yolu! Isınırken kül derdiniz olmasın

Burdur’da pelet üretiminin lideri Özçelik Orman Ürünleri, yüksek verimli ve çevre dostu pelet seçenekleri sunuyor. Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla uygun maliyetli ısınma çözümleri, sizleri bekliyor.

Hem ucuz hem de kaliteli ısınma yolu! Isınırken kül derdiniz olmasın

Burdur’da pelet üretimi denildiğinde akla gelen ilk isim Özçelik Orman Ürünleri, ürettiği peletlerle hem çevre dostu hem de uygun maliyetli ısınma çözümleri sunuyor. Özçelik Orman Ürünleri sizlere sunduğu peletler ile, düşük zehirlenme riski ve yüksek verimlilik sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor.

Geniş Ürün Yelpazesi

Özçelik Orman Ürünleri, soba çeşitleri ve özel pelet seçenekleri ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Firmanın ürettiği çam peleti, %100 analiz raporlu olup 8mm ve 6mm gibi farklı boyutlarda sunuluyor. Ayrıca, kuzineli ve kuzinesiz soba seçenekleriyle 10m²’den 150m²’ye kadar alan ısıtma kapasitesi sağlıyor.

Eylül Ayı İndirimi Kaçmaz! Fiyatlarda Büyük İndirim Fırsatı

Özçelik Orman Ürünleri, kalorifer kazanlarına özel pelet yakıtında Eylül sonuna kadar sürecek kampanyası ile dikkat çekiyor. Normalde 14.500 TL olan pelet soba fiyatı, kampanya ile geçen yıl fiyatına Eylül Ayı'na özel 12.000 TL’ye düşürülüyor. Ayrıca soba fiyatlarındaki kampanyanın yanısıra 6.500 TL pelet fiyatı ile uygun maliyetli ısınma imkanını sizlere sunuyor.

7/24 Servis ve Eve Teslimat

Müşterilerine konforlu bir hizmet sunmayı amaçlayan firma, siparişleri telefon üzerinden alıyor ve eve teslim ediyor. Ayrıca, elektrik bağlantısı gerektirmeyen soba çeşitleriyle arıza riskini sıfıra indirerek kullanıcılarına sorunsuz bir ısınma deneyimi vadediyor.

Evin ısınması için ne kadar pelet yeterli olur?

İklim şartları ve evin mantolamasına göre değişiklik göstermekle birlikte, ısınma için ortalama saatlik 700 - 800 gram pelet yeterlidir. Kış bitimine kadar hiç söndürmeden kullanım avantajı sunan peletler sönmek üzereyken yenisini atarak tekrar yakmak zorunda kalmazsınız.

Tel: 0554 766 15 15

Adres: Kışla Mahallesi 37. Sokak No: 2 Burdur Merkez Organize Sanayi Bölgesi

Hem ucuz hem de kaliteli ısınma yolu! Isınırken kül derdiniz olmasınHem ucuz hem de kaliteli ısınma yolu! Isınırken kül derdiniz olmasınHem ucuz hem de kaliteli ısınma yolu! Isınırken kül derdiniz olmasınHem ucuz hem de kaliteli ısınma yolu! Isınırken kül derdiniz olmasın

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sera gazı emisyonlarını azaltmak için türkiye'den yeni bilimsel girişim
Bölgesel

Sera gazı emisyonlarını azaltmak için türkiye'den yeni bilimsel girişim

TÜİK, 2022'de enerji kaynaklı emisyonların karbondioksit eşdeğeri olarak %71,8 olduğunu açıkladı.

Küresel ısınma ve yeni salgın hastalık  kapıda mı?
Bölgesel

Küresel ısınma ve yeni salgın hastalık kapıda mı?

Halk Sağlığı ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. M. Emin Dinççağ, iklim krizinin, olağanüstü sıcaklıkların gelecekte çok ciddi halk sağlığı sorunlarına yol açabileceğine dikkat çekerek, yaşlılar, kalp damar hastaları, çocuklar ve gebelerin risk gruplarının başında geldiğini vurguladı.

Yaşlılar Anlatıyor: Aydın'da 1952'de Mart Ayında Çavdarlar Başak Çıkardı! - Haberler
Yaşam

Yaşlılar Anlatıyor: Aydın'da 1952'de Mart Ayında Çavdarlar Başak Çıkardı! - Haberler

Türkiye’de son günlerin en fazla konuşulan meselelerinin başında yer alan ‘Küresel ısınma’ ve buna bağlı yaşanan mevsimlerdeki değişikliğin yeni bir durum olmadığı periyodik aralıklarda Aydın’da bu tür durumların yaşandığı belirtildi.

Yüzlerce Ölü Denizanasi Kıyıya Vurdu: Samandağ Sahili Tehlike Altında!
Bölgesel

Yüzlerce Ölü Denizanasi Kıyıya Vurdu: Samandağ Sahili Tehlike Altında!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Akdeniz kıyılarında yüzlerce ölü denizanası görüldü. Biyolog Dr. Samim Kayıkçı, küresel ısınmanın deniz yüzeyini ısıtarak denizanalarının sayısını artırdığını ve bunun balıkçılık ve turizm için tehlike oluşturduğunu söyledi.

Doğalgazın tahtını sallayacak! Bu yöntem her şeyi değiştirecek
Bölgesel

Doğalgazın tahtını sallayacak! Bu yöntem her şeyi değiştirecek

Elektrikli ısı boyası, evleri, seraları ve bahçeleri ısıtmak için kullanılabiliyor. Doğalgazın ulaşamadığı yerlerde ve peteklerin ısınmadığı odalarda ideal bir çözüm sunuyor. Tokat'ta geliştirilen ısıya dönüşen boya ile kömür ve doğal gaza alternatif bir çözüm sunuluyor.

Pelet ile Temiz ve Uygun Isınma: Sıcacık Bir Kış İçin Doğru Seçim
Tanıtım

Pelet ile Temiz ve Uygun Isınma: Sıcacık Bir Kış İçin Doğru Seçim

Pelet ile tanışın! Temiz, çevre dostu ve uygun fiyatlı ısınmanın keyfini çıkarın. Pelet ile kışları sıcacık, ısınma masraflarınızı ise minimumda tutun.