Burdur

Hemşehrimiz Mustafa Alper Oral YÖRSİAD Başkanı oldu

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (YÖRSİAD) olağan genel kurulunda tek liste ile seçime gidildi ve Mustafa Alper Oral YÖRSİAD'ın yeni başkanı oldu. Yeni yönetim, sektördeki öncü iş insanlarından oluşuyor. Detaylar haberimizde

Hemşehrimiz Mustafa Alper Oral YÖRSİAD Başkanı oldu

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ( YÖRSİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü’nde gerçekleştirildi.

Tek Liste ile seçime gidilirken, oy birliği ile yeni Başkan Bucaklı Hemşehrimiz, Mustafa Alper Oral oldu. Mustafa Alper Oral Başkanlığındaki YÖRSİAD’ın yeni Yönetim asil listesinde, Osman Güngör, Funda Gülel, Süleyman Kaplan, Özgür Coşkuner, Arif Bulut, Hasan Helvacılar, Hatice Onay Sarı ve Erdoğan Budak yer aldı.

Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken, Divan Kurulu ise Semih Beken, Adem İnal ve Ayşegül Bileydi’den oluştu. Geçmiş dönem Başkanı M.Aykut Ege tarafından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun ve Denetim Raporunun okunması sonrası üyelerce ibra edildi. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu ise oy birliği kabul edilirken, BAKSİFED delege seçimi yapıldı ve ardından tahmini bütçe, dernek giriş ve üyelik aidatı belirlendi.

Aykut Ege’den teşekkür ve başarı dileği!

M.Aykut Ege yaptığı konuşmasında, görevi boyunca gösterilen desteğe teşekkür ederken, tüm üyelere teşekkürlerini sundu, yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alper Oral ve Yönetim Kuruluna başarı dileklerini iletti.

Aldığımız bayrağı bir adım öteye taşımak için bir yola çıkmış bulunuyoruz!

M.Aykut Ege'den bayrağı devralan yeni başkan Mustafa Alper Oral yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugün burada Antalya'nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan ve marka değeri bilinirliği çok yüksek olan, ailemiz olarak gördüğümüz YÖRSİAD’ımızda bir bayrak değişim için toplandık. Bizden önceki yönetimlerden, aldığımız bayrağı bir adım öteye taşımak için bir yola çıkmış bulunuyoruz. Sektöründe öncü, mesleklerinin zirvesinde her birisi birbirinden değerli ve itibarlı iş insanlarından oluşan yeni yönetimimizle, başta ülkemiz sonra Antalyamız ve nihayetinde derneğimiz için faydalı çalışmalar yapacağımıza eminim. Üyesi olmaktan gurur duyduğumuz derneğimizin yeni döneminde her birinizin desteğine daha fazla ihtiyaç duyacağız. Çıktığımız yolda desteklerinizin artarak devamını bekliyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Arkadaşlar gidip Toros Dağlarına bakınız! Eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda duman tütüyorsa, şunu çok iyi bilinki, bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez!’ sözünden aldığımız güçle bu çadırı ayakta tutacağız ve dumanımızı tüttüreceğiz” diye konuştu.

YÖRSİAD yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu şu üyelerden oluştu.

Yönetim Kurulu Asil Listesi: Mustafa Alper Oral, Osman Güngör, Funda Gülel, Süleyman Kaplan, Özgür Coşkuner, Arif Bulut, Hasan Helvacılar, Hatice Onay Sarı, Erdoğan Budak

Yönetim Kurulu Yedek Listesi: Ebru Kocaacar, Güneş Erkoç, Aslı Salur, Ali Karayel, Murat İlkan Karaduman, Ahmet Fuat Adar, Kemal Gürsoy,Bilal Oktar, Mehmet Manavoğlu

Denetim Kurulu Asil Liste: Seyfetin Şahin, Gökçen Deveci, Hüseyin Sarı

Denetim Kurulu Yedek Listesi: Turgut Durmaz, Yavuz Aksoy, Mustafa Künkçü

BAKSİFED Delegeleri Asil: Mustafa Aykut Ege, Ahmet Semih Beken, Mustafa Alper Oral

BAKSİFED Delegeleri Yedek: Osman Güngör, Süleyman Kaplan, Funda Gülel

MUSTAFA ALPER ORAL KİMDİR?

Mustafa Alper Oral, 29 Kasım 1983 tarihinde Burdur’un Bucak ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bucak ilçesinde tamamlayan Mustafa Alper Oral, Bucak Anadolu Lisesini dereceyle bitirip 2002 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2006 yılında mezun olmuştur.

Üniversite döneminde Türkiye’nin en eski hukuk dergisi olan Ceridei Kantar isimli dergide edebiyat ve hukuk üzerine yazılar yazıp derginin edebiyat ve mizah sorumlusu olarak çalışıp aynı zamanda Ankara’daki Burdurlular Derneğinde aktif olarak çalışmış ve fakülte hentbol takımında oynarken bir yandan da Ankara Üniversitesi münazara takımında görev almıştır.

Avukatlık stajının ilk altı ayını Ankara Barosunda; ikinci altı ayını Antalya Barosuna bağlı olarak Alanya’da tamamlamış, Alanya’da bulunduğu süre içerisinde Alanya Ticaret Odası dergisinde ve Alanya’da bulunan yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapmıştır. Alanya’da 2 yıl serbest avukatlık yaptıktan sonra askerlik görevini Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı ve Bingöl İl Jandarma Komutanlığında hukuk müşaviri olarak yedek subay olarak tamamlamıştır.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Anabilim Dalında tezli yüksek lisansımı tamamlamış ve Kamu Hukuku alanında doktora eğitimine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce, orta düzeyde Fransızca ve Almanca bilmektedir. KVKK uzmanlığı ve arabuluculuk yapmaktadır. Antalya Barosu nezdinde oluşturulan kurullarda çalışmakta ve aynı zamanda Antalya Barosu Staj Eğitim Akademisinde stajyer avukatlara yönelik ders vermektedir.

2009 yılından itibaren Antalya’da kendine ait hukuk bürosunda yerli ve yabancı şahıslar ile ulusal ve uluslararası şirketlere hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir.

Antalyaspor Kulübü Derneği ve Amatör Futbolcular Derneği, Bucaklı Genç İş Adamları Kültür ve Dayanışma Derneği üyelikleri yanında başkaca derneklerde ve sivil toplum kuruluşlarında üyelikleri ve çalışmaları devam etmektedir.

Klinik Psikolog Melisa Burçin Oral ile evli olup 1 çocuğu bulunmaktadır.

turizm dosyası

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti
Bölgesel

Bucak'ta motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında motor sürücüsü yaralandı. Detaylar haberimizde...

BAKA Projesi Kapsamında Uso Anadolu Lisesi'nde Bilim Şöleni!
Bölgesel

BAKA Projesi Kapsamında Uso Anadolu Lisesi'nde Bilim Şöleni!

BAKA Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor" projesi kapsamında, Uso Anadolu Lisesi'nde 25-26 Nisan 2024 tarihleri arasında heyecan verici bir bilim atölyesi gerçekleştirildi.

Muhtar Topak'tan Müjde! Belören Köyü'nde Su Sorunu Çözülüyor!
Bölgesel

Muhtar Topak'tan Müjde! Belören Köyü'nde Su Sorunu Çözülüyor!

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Belören Köyü'nde yaşanan içme suyu sıkıntısının çözümü için çalışmalar hız kazandı. Detaylar haberimizde...

Bucak Sanayi Kooperatifinde Başkan Kemal Kasap güven tazeledi
Bölgesel

Bucak Sanayi Kooperatifinde Başkan Kemal Kasap güven tazeledi

Burdur'un Bucak ilçesinde Sanayi Kooperatifinde seçimli genel kurul tamamlandı. Mevcut Başkan Kemal Kasap güven tazeledi. Detaylar haberimizde...

Burdur'un yeni müdürü Mustafa Çakır göreve başladı! Mustafa Çakır kimdir?
Bölgesel

Burdur'un yeni müdürü Mustafa Çakır göreve başladı! Mustafa Çakır kimdir?

Mustafa Çakır, 24 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevine başladı. Açıklamasında Burdur'a hizmet etmenin heyecanını ve mutluluğunu dile getiren Çakır, Cumhurbaşkanı ve Bakan'a teşekkür etti.

Korkutelili Başpehlivanlar Yuvaya Döndü
Bölgesel

Korkutelili Başpehlivanlar Yuvaya Döndü

Korkutelili Başpehlivanlar Okan Acar ve Ali İhsan Batmaz yuvaya döndü. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran Pazar günü yapılacak Kumluca Güreşlerinde her iki başpehlivanın da Korkuteli Belediyesi adına güreşeceklerini ifade etti.