Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Kademe Binasında birim müdürleri ve formenlerle bir araya geldi. Toplantıda, sürekli hizmet anlayışıyla, halka daha iyi hizmet sunabilmek için gerekli incelemeler ve görüşmeler gerçekleştirildi. Bu önemli buluşmada, belediyenin gelecekteki hizmet stratejileri ve projeleri üzerine fikir alışverişi yapıldı. Hülya Gümüş'ün liderliğindeki bu toplantı, Bucak halkına daha etkin ve verimli hizmet sunma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş; Kademe Binamızda birim müdürlerimiz ve formenlerimiz ile bir araya geldik. Her daim hizmet, halka hizmet için gerekli incelemeleri ve görüşmeleri yapıyoruz..Kademe Binamızda birim müdürlerimiz ve formenlerimiz ile bir araya geldik. Her daim hizmet, halka hizmet için gerekli incelemeleri ve görüşmeleri yapıyoruz.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, TOKİ İlkokulu’nda 3. sınıf öğrencilerinin dersine katıldı. Miniklerin hayallerini dinleyen Gümüş, duygusal anlar yaşattı.
Bucak’ta bulunan Ebru Başarır Sokak Hayvanları Barınağı’na yapılan ziyarette kapasitenin artırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yeni adımlar planlandı.
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde yağmur suyu sorununun çözümü için 100 metrelik hat çalışmasını tamamladı.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, eski Başkan Ünal'ın Seyir Terası hakkındaki açıklamalarına sert yanıt verdi ve detayları kamuoyuyla paylaştı.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Kadir Gecesi'nde vatandaşlarla buluşarak kandil simidi ve çay ikramında bulundu.
Bucak Belediyesi, önceki dönemde yapılan seyir terası için inceleme başlattı. Bilirkişi raporu sonrasında Bucak Belediyesi seyir terası hakkında açıklamada bulundu.
Yorumlar (0)