CHP Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş, seçim ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Başkan adayı Hülya Gümüş, dinamik, güçlü ve her kesime hitap eden bir ekiple yol alacaklarını belirterek, "Derdimizi bilen, çözüm üreten, içimizden biri dediğiniz her daim sizlerle birlikte olacağız. Değerli hemşehrilerimizin daima huzuru ve rahatı için mücadele edeceğiz" dedi.
Hülya Gümüş, halkın taleplerinin haklı olduğunu ve çözümünün de kolay olduğunu vurgulayarak, "Halkımız ile belediye arasındaki iletişimi güçlendireceğiz. Sorunları daha doğmadan çözeceğiz. Mevcut sorunları sadece dinlemek, takip etmek yetmez; bizler nasıl kalıcı çözümler üretebileceğimizin derdindeyiz" şeklinde konuştu.
Bucak'a birlikte nefes aldıracaklarını ifade eden Gümüş, seçim çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ve halkın destekleriyle Bucak'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini sözlerine ekledi.
Başkan Hülya Gümüş, İzmir'deki MARBLE Doğaltaş Fuarı’nda yerli üreticilerle buluştu. Sektörel gelişmeler yerinde incelendi.
Burdur Bucak’ta Yunus Emre, Karayvatlar ve Yeni Mahalle’de altyapı çalışmaları tamamlandı. 10 bin m² kilit parke döşendi.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, TOKİ İlkokulu’nda 3. sınıf öğrencilerinin dersine katıldı. Miniklerin hayallerini dinleyen Gümüş, duygusal anlar yaşattı.
Bucak’ta bulunan Ebru Başarır Sokak Hayvanları Barınağı’na yapılan ziyarette kapasitenin artırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yeni adımlar planlandı.
Bucak Belediyesi, Onaç Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde yağmur suyu sorununun çözümü için 100 metrelik hat çalışmasını tamamladı.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, eski Başkan Ünal'ın Seyir Terası hakkındaki açıklamalarına sert yanıt verdi ve detayları kamuoyuyla paylaştı.
Yorumlar (0)