Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte CHP'den Bucak Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Hülya Gümüş'ün ardından Bucak'ta tanınan isimler de belediye meclisi ve il genel meclisi için aday adaylık başvurularını yaptılar.
Bucak Belediye Meclisi Aday adaylık başvurusu yapan isimler şu şekilde;
Bucak Belediyesi, 23 Nisan’da 6-12 yaş arası çocuklara ücretsiz yüzme etkinliği düzenliyor. Başvuru için son gün 22 Nisan olarak duyuruldu.
Burdur’un Bucak ilçesinde çıkan ev yangınında 80 yaşındaki kadın korku dolu anlar yaşadı. Başkan Gümüş olay yerine gelerek teselli etti.
Başkan Hülya Gümüş, İzmir'deki MARBLE Doğaltaş Fuarı’nda yerli üreticilerle buluştu. Sektörel gelişmeler yerinde incelendi.
Burdur Bucak’ta Yunus Emre, Karayvatlar ve Yeni Mahalle’de altyapı çalışmaları tamamlandı. 10 bin m² kilit parke döşendi.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, TOKİ İlkokulu’nda 3. sınıf öğrencilerinin dersine katıldı. Miniklerin hayallerini dinleyen Gümüş, duygusal anlar yaşattı.
Bucak’ta bulunan Ebru Başarır Sokak Hayvanları Barınağı’na yapılan ziyarette kapasitenin artırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için yeni adımlar planlandı.
Yorumlar (0)