SAMSUN (İHA) - Samsun’un Çarşamba ilçesinde husumetlisinin silahlı saldırısına uğrayan bir kişi yaralandı.
Olay, saat 11.30 sıralarında Çarşamba ilçesi Dörtyol mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.B. (31) isimli şahıs, aralarında husumet olduğu iddia edilen G.G.'ye (48) ait 55 KK 549 plakalı araç içindeyken tabanca ile ateş etti. Araçta bulunan G.G. vücuduna isabet eden mermiler sonrasında yaralanırken, S.B. ise olay yerinden plakası henüz belirlenemeyen motosiklet ile kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı G.G. olay yerine sevk edilen ambulans ile Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede bölgede çok sayıda mermi kovanı bulundu.
Firari S.B.’nin yakalanması için Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı.
Soruşturma sürüyor.
Burdur’un Gölhisar ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada Ö.Ö., husumetlisi S.A. tarafından kuru sıkı tabanca ile başından yaralandı. Fail gözaltına alındı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor. #Burdur #Gölhisar #HusumetKavgasi #KuruSıkıSilah #SonDakika #PolisHaberleri #YerelHaber
Aralarında husumet olan 2 kişi, diğer husumetli şahısa kurşun yağdırdı kurşunun denk geldiği vatandaşlardan 4'ü hastaneye kaldırıldı1'i hayatını kaybetti.
Van'ın Erciş ilçesinde Memani ve Şemsiki aşiretine mensup aileler düzenlenen programla barıştırıldı.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde husumetli olduğu 2 şahsı öldüren şahıs intihar etti. Olayda seken kurşunların hedefi olan bir şahıssa bacağından yaralandı.
Bingöl’ün Genç ilçesinde 2022 yılında Zoroğlan ve Çağlayan aileleri arasında başlayan husumet, kanaat önderlerinin araya girmesiyle son buldu. Aile mensupları el sıkıştı ve dualar eşliğinde Kur'an-ı Kerim'in altından geçerek barış sözü verdi.
Kırıkkale'de husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurulan şahıs, hastanede hayatını kaybetti.
Yorumlar (0)