Bucak ilçesinde 2004-2014 yılları arasında Yeni Mahalle Muhtarı olarak görev yapan ve yerel seçimlere sayılı günler öncesinde yeniden Yeni Mahalle Muhtarı adayı olan İbrahim Sağar, seçim çalışmalarında vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ederken bugün de NNC Medya’ya mahallesi için projelerinden bahsetti.
Tecrübeli muhtar adayı İbrahim SAĞAR ‘yeniden hizmet için çıktığımız bu yolda kapı kapı dolaşarak mahalle de ki yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını ve isteklerini dinledik hediyelerimizi taktim ettik. Bizim hediyelerimiz gönülden hizmetlerimiz canı gönüldendir. Yerel seçimler öncesi ziyaretlerde bulunduğumuz mahalle sakinlerini seçimlerden sonra da tek tek kapı kapı dolaşarak ziyaret edip geleneksel hale çevireceğimiz hediyelerimizi taktim edip hem de sorunlarını ve önerilerini dinleyeceğiz.Mahallimizin bizden talepleri;
– Fatih Cad. ve Turgut Reis Cad. birleşim noktasındaki kavşağa trafik ışığı sinyalizasyon sistemi kurulumu
– Parkların ve kaldırımların engelli kardeşlerimize uygun şekilde dizayn edilmesi
– Gazi Caddesin de bulunan dere ve çevresinin düzenlenmesi
– Devlet Mahsulleri Ofisine ait olan mülkün belediye ye kazandırılmasının sağlanması ve sosyal tesis olarak düzenlenmesi
– Fatih Cad. üzerinde bulunan 357 ada 2 parsel taşınmaz mülkün belediye ye kazandırılmasını sağlayarak sosyal park yapılması
– 1202 sokak üzerinde bulunan 440 ada 8 parsel taşınmaz mülkün belediyeye kazandırılarak arsa sınırında bulunan 1213 sokak üzerindeki park ile birleştrilerek sosyal tesis oluşturulması
Seçilen belediye başkanımız ve mahalle halkımız ile istişareler ederek planladığımız bu projelerin hayata geçirilebilmesi için gece gündüz çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi.
CHP Bucak İlçe Başkanlığı, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Av. Ahmet Sedat Oktay ve Belediye Başkanı Hülya Gümüş, muhtarların taleplerini dinleyerek iş birliğinin önemini vurguladı.
Ankara Mamak Durali Alıç Mahallesi Muhtarlık bina Açılışında Durali Alıç Mahalle Muhtarı Aydan Yücel ile Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, birer konuşma yaparak, yapılan muhtarlık binası hakkında bilgiler verdiler.
Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in talimatı ile Nazilli Merkez ve kırsal mahallelerinde yeniden ve yeni seçilen Mahalle Muhtarlarına ziyaretler başladı.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, muhtarlarla yaptığı toplantıda mahallelerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını değerlendirdi. Gümüş, muhtarların taleplerini dinleyerek çözüm önerileri üzerinde verimli bir toplantı gerçekleştirdi.
Burdur'un Bucak ilçesinde görev yapan mahalle muhtarları, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları başkanlarını ziyaret ederek Bucak'a yapılacak hizmetler konusunda istişarelerde bulundular.
Yorumlar (0)