Samsun’da iki ayrı kişi evlerinde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi’nde ikamet eden Abdulkadir Kulein’in (65) evinde cansız bedeni bulundu.
Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde ise Hamiyet Sağer (59) evinde ölü olarak bulundu. Kulein ve Sağer’in kesin ölüm sebeplerinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi.
İHA
Almanya'da bir evde 2'si çocuk 3 ceset bulunurken, babanın iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ifade edildi.
Zonguldak'ta cesedi yakılmış halde bulunan Afgan işçi Vezir Mohammad Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin davada 3'ü tutuklu 6 sanığın yargılanması devam edildi. Detaylar haberimizde..
Antalya’da aracı ile birlikte falezlerden denize düşen şahsı arama çalışmaları sırasında ekipler denizde başka bir kişinin cansız bedenini buldu.
İstanbul Büyükçekmece’de Bahadır Aladağ isimli şahsın düzenlediği silahlı saldırılar sonucu ailesinden ve çevresinden birçok kişi hayatını kaybetti. toplam ölü sayısı #İstanbulKatliam #BüyükçekmeceHaber #AileKatliamı #SonDakika #GündemHaberleri
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde gemiden düştüğü iddia edilen Hintli'nin cansız bedeni 14 gün sonra bulundu.
Ankara'nın Sincan ilçesinde halk arasında ‘cinli köy' olarak bilinen Kayı köyünde video çekmeye giden 3 arkadaş, köyde yaşlı bir adamın cesedini buldu.
Yorumlar (0)