Bingöl'de inşaat halindeki bir çiftlikte bulunan yapının çökmesi sonucu 1 kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.
Olay, Bingöl merkeze bağlı Garip köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat halindeki çiftlikte bulunan bir yapı çöktü. Enkaz altında kalan işçilerden Süleyman Ö. hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine UMKE, AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. UMKE ve AFAD ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 işçi enkaz altından çıkartıldı. Yaralı işçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Süleyman Ö.'nün cenazesi ise jandarma ve cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrasında otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.
Olay yerine gelen Vali Ahmet Hamdi Usta ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgihan Yeşilyurt incelemelerde bulundu. Vali Usta, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) İlahiyat Fakültesi’nin eski dekanı Prof. Dr. Ahmet Onay vefat etti.
Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde aşırı soğuklar nedeniyle otomobilinin donan yakıt deposunun ateşle ısıtmaya çalışan sürücü, aracın yanmasına neden oldu.
Malatya’da 6 ay süren takip sonucunda büyük birçok suça karışan örgüte darbe vuruldu.
Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince yapılan 29 bin 298 araç ve sürücüsü kontrol edildiği denetimlerde 9 bin163 araca işlem yapıldı.
Isparta’da dört gün süren polis denetimlerinde 27 bin 763 kişi sorgulandı, 36 aranan şahıs yakalandı.
Yorumlar (0)