Konyaaltı Belediyesi yılbaşı öncesi, restoran ve alkol satışı yapan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi.
Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi kafe bar, restoran ve alkol satışı yapılan işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinin genel temizliği, vatandaşa sunulan gıdaların son tüketim tarihleri ve hijyen durumu, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları gibi unsurlarda denetim yaptı. Konyaaltı halkının sağlığı ve huzurunun öncelikleri arasında olduğunu söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bazı işletmelerin yılbaşı dolayısıyla özel olarak önemli olduğunu söyledi. Vatandaşların yılbaşı dolayısıyla yapacakları alışverişlerinde sıkıntı yaşamamalarını amaçladıklarını belirten Başkan Esen, ‘’Yaptığımız denetimlerde işletme sahiplerinden, sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarını rica ediyoruz. Bütün vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum’’ dedi.
Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içerisindeki marketlerde gıda denetimleri gerçekleştiriyor.
Antalya'nın Dokuma bölgesinde etkili olan kuvvetli dolu yağışı, yüksek katlardaki balkonları bile suyla doldurdu. İşte detaylar!
Antalya'da motosiklet hırsızlıklarını önlemek ve suç oranlarını azaltmak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde bin 135 kişi sorgulanırken, 5 çalıntı motosiklete el konuldu.
Antalya'nın Serik ilçesinde Ramazan ayının manevi atmosferini bozan bir olay yaşandı
Antalya'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan metruk bir binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
Antalya, Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradi, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Serik 03 Mart Pazartesi günü hava durumu
Yorumlar (0)