Burdur / Kemer

İsmail Asan, Kemer Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı

Burdur'un Kemer ilçesinde kulislerde konuşulan isim İsmail Asan, aday adaylığı başvurularının son gününde başvuruyu yaptı.

İsmail Asan, Kemer Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı

Burdur'un Kemer ilçesinde kulislerde konuşulan isim İsmail Asan, aday adaylığı başvurularının son gününde başvuruyu yaptı.

İsmail Asan, Burdur’un Kemer Belediye Başkan aday adaylığı için AK Parti Burdur İl Başkanlığında başvurusunu yaptı.

Başvuru sonrasında açıklamada bulunan Kemer Belediye Başkan aday adayı İsmail Asan, “İnşallah, eğer partimiz bizi bu makama getirirse el birliği ile ne varsa yapmaya çalışacağız. Burada olduğunuz için size çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.

Nasıl bir belediyecilik yapacağız? İnsani değerleri üstün tutan, kendisini sürekli geliştiren, düşünen, meraklı, araştıran, farkındalık düzeyi ve gözleme yeteneği yüksek vizyon sahibi, toplumsal olaylara duyarlı, bunları analiz edebilen, doğruluk derecesini ölçebilen, eleştirebilen, konuşması gereken durumlarda kanıta dayalı bilgilerin, söylediklerinin takipçisi, paylaşımcı, dünyadaki her türlü gelişmeyi izleyen ve uygun bulduğu bilgileri kullanan, çalıştığı kurumda sorumluluklarını iyi bilen ve profesyonel davranışlar sergileyen, geniş bir dünya görüşüne sahip, örf ve adetlerine bağlılık, topluma yararlı, çevreye ve tüm canlılara duyarlı, yaşadığı belleği çağdaş uygarlık düzeyine yükseltmede sorumluluklarının bilincinde olan bir yönetim tarzı benimsiyoruz inşallah.

Beni uygun görüp Belediye Başkanı yaparsanız tabii ki partimizin, Sayın Cumhurbaşkanımız’ın takdirleri ile el birliği ile o geri kalmışlık zincirlerini kıracağız. Özümüz, özetimiz bu. Kusura bakmayın bu kısa metinde yapacaklarımızı anlatabilmişimdir. Beni dinlediğiniz için, buraya kadar gelip beni onure ettiğiniz için size saygılarımı sunuyorum. Çok sağolun, çok duygulandım. “ sözlerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 6
    SEVDİM
  • 3
    BEĞENDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan İsmail Asan TOKİ ve yol projelerini yerinde inceledi
Bölgesel

Başkan İsmail Asan TOKİ ve yol projelerini yerinde inceledi

Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan, TOKİ inşaat alanında yetkililerle görüştü ve yol taş döşeme sahasını ziyaret ederek yerinde inceledi. Detaylar haberimizde.

Başkan İsmail Asan, pazarcı esnafı ile buluştu
Bölgesel

Başkan İsmail Asan, pazarcı esnafı ile buluştu

Burdur'un Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan, ilçe pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Ramazan tebriğinde bulunan Başkan Asan, bölge halkının taleplerini dinledi.

Başkan İsmail Asan Burdur Kemer'e müjdeleri sıraladı
Bölgesel

Başkan İsmail Asan Burdur Kemer'e müjdeleri sıraladı

Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan, TOKİ'nin ikinci etabı için başvuruların yapıldığını ve Mayıs ayında doğalgaz çalışmalarının başlayacağını duyurdu. Detaylar için tıklayın!

İsmail Asan, Kemer'e müjdeleri sıraladı! İhale tarihi belli oldu
Bölgesel

İsmail Asan, Kemer'e müjdeleri sıraladı! İhale tarihi belli oldu

Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan’dan TOKİ müjdesi! Uzun süredir beklenen toplu konut projesi için ihale 6 Aralık 2024’te yapılacak. Kemer’e doğalgaz ve yol projelerinde de gelişmeler var.

Başkan Asan ve Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz,  Mehmet Ata Öztürk ile bir araya geldi
Bölgesel

Başkan Asan ve Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz, Mehmet Ata Öztürk ile bir araya geldi

Başkan Asan ve Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz ile birlikte Başkan Mehmet Ata Öztürk'ü ziyaret etti

Başkan Asan Karayolları Müdürü İle Yol Çalışmalarını Görüştü! Yeni Yollar yakın!
Bölgesel

Başkan Asan Karayolları Müdürü İle Yol Çalışmalarını Görüştü! Yeni Yollar yakın!

Burdur Kemer Belediye Başkanı İsmail Asan ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen yol çalışmaları ile ilgili görüşmelerde bulundular.